e-trgovina-internet-trgovina-midiE-trgovina sve više će se približavati režimu rada 24/7, u kojem će jednu od ključnih uloga igrati dostava, moglo se čuti tijekom seminara o tom segmentu trgovine u organizaciji tvrtke Perpetuum Mobile.

Glavni govornici besplatnog seminara na temu trendova, izazova i prilika koje donosi e-trgovina bili su Mike Pugh i Siniša Kovalenko.

Mike Pugh iz tvrtke Main Door, domaćoj poslovnoj javnosti poznat je po tome što je neko vrijeme bio direktorom Arena Centra, a radio je i za Colliers International.

Tijekom polusatnog predavanja na temu globalnih trendova u e-trgovini Pugh je naglasio kako je riječ o djelatnosti koja ubrzano raste. “U Ujedinjenom Kraljevstvu je po vrijednosti nadmašila građevinski sektor (221 milijarda funti) te ima sve veći utjecaj na druge sektore”, kaže Pugh.

E-trgovina sve više će se približavati režimu rada 24/7, u kojem će jednu od ključnih uloga igrati dostava. “Dolazi vrijeme u kojem će kupljenu robu biti moguće preuzeti i potrebno dostaviti bilo kad. U Velikoj Britaniji stambena naselja već se grade sa zonama predviđenima za dostavu”, zaključuje Pugh. (tportal.hr)