Međunarodni transportni i logistički pružatelj usluga cargo – partner dobio je nagradu za prvo mjesto u kategoriji “Transport i promet” na ovogodišnjem izboru od strane Austrijske gospodarske komore.

Nagrada za izvoz dodijeljena je po 23. put od strane Austrijske gospodarske komore (WKO). Nagrada za izvoz dodjeljuje se za iznimnu predanost i uspjeh za austrijske tvrtke na internacionalnom tržištu.

To uključuje inovativni izvoz, marketinške strategije, uspjeh na zahtjevnim tržištima i značajno povećanje izvoznih dionica. Nagrada je bila uručena od strane WKO predstavnika Christopha Leitla i Saveznog ministra znanosti, istraživanja i gospodarstva Haralda Mahrera.

Međunarodni transportni i logistički pružatelj usluga cargo–partner razlikuje se pružajući i prateći svoje kupce u njihovim inozemnim aktivnostima i pružajući ciljana rješenja po mjeri.

U 2016. godini cargo–partner otvara 3.700 četvorna metra veliko carinsko skladište za proizvođače elektronike u Shanghaiu, posebno dizajnirano za potrebe klijenta i njihove proizvode.

Cargo – partner nedavno je podupirao međunarodnog automobilskog klijenta s otvaranjem skladišta u Clarksvilleu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Broj cargo – partner zaposlenika u Americi porastao je skoro za 40% u 2016 godini. Osim toga, cargo–partner koristi brzo unapređenje digitalizacije i globalne međusobne povezanosti sa svojim klijentima pružajući potpuna IT rješenja.

Cargo – partner ima preko 100 ureda sa 2.588 zaposlenika u 26 zemalja, s 54 ureda u Europi, 20 u Aziji, 15 u Indiji i 12 u Sjevernoj Americi. Najveća izvozna tržišta cargo – partnera u Austriji za pomorski i zračni transport i kurirske pošiljke u 2016. godini su Amerika, Meksiko, Kina, Australija i jugoistočna Koreja.