Carlsberg u potrazi za mladim talentima

U sklopu programa Dare to Grow Carlsberg Croatia zapošljava u različitim dijelovima kompanije

Carlsberg Croatia, jedna od najvećih hrvatskih pivovara, otvorila je prijave za edukacijsko-karijerni program Dare to Grow u sklopu kojeg su u potrazi za mladim talentima koji će se pridružiti kompaniji. Nove zaposlenike traže u različitim dijelovima kompanije – od financija i marketinga, prehrambene tehnologije, pa sve do proizvodnje i logistike. Na program se mogu prijaviti kandidati s diplomom iz navedenih područja, kao i studenti završne godine diplomskog studija.

“U našoj kompaniji mladi zauzimaju posebno mjesto, a na ovaj način želimo privući one koji će zajedno s nama rasti i na najbolji način iskoristiti svoj talent. Uz rad uz mentora, odabrane kandidate čeka sudjelovanje u lokalnim i međunarodnim projektima, učenje najnovijih tehnologija te upoznavanje s dobrim praksama koje provodimo u kompaniji”, pojasnila je Marija Zovko, direktorica ljudskih resursa.

O tome da je Carlsberg kompanija koja prepoznaje talent i potiče razvoj svojih zaposlenika svjedoče i iskustva dvoje mladih zaposlenika kojima je rad u Carlsbergu prvo profesionalno iskustvo. Ana Rajić Carlsbergu se pridružila u trećem mjesecu ove godine na radnom mjestu Mlađi koordinator za financije i logistiku, a od nedavno je preuzela poziciju Mlađeg financijskog kontrolora.

“Rad u Carlsbergu razbio je sve moje predrasude o početničkim pozicijama – ovdje sam u kratkom roku dobila odgovornost i mogućnost da donosim odluke. U svemu tome veliku pomoć mi je pružilo mentorstvo jer sam u svakom trenutku imala osobu koja će mi biti podrška i odgovoriti na sva moja pitanja. Uz izvrstan tim ljudi s kojim radim, mislim da je i kultura jasno definiranih ciljeva i feedbacka ono što mi pomaže da u svakom trenutku imam jasnu sliku onoga što se od mene očekuje.”

U isto vrijeme kada i njegova kolegica Ana, Robert Mandić zaposlio se na radnom mjestu Mlađeg koordinatora skladištenja, a do danas je preuzeo nove odgovornosti među kojima i uvođenje novog ERP sustava u kompaniju.

“Nakon što sam se u prvih mjeseca dana upoznao s različitim dijelovima kompanije dobio sam priliku da kroz konkretne zadatke preuzmem vođenje dijela poslovanja i da svojim trudom izravno doprinesem kompaniji. Upravo taj pristup koji vrednuje nove ideje i otvoren je za promjene razlog je zbog kojih bi se svaka mlada osoba željna izazova i napretka bez razmišljanja trebala prijaviti na program”, poručio je Robert.

Carlsberg Croatia sredinom ove godine proširio je svoje poslovanje uvođenjem nove linije limenki čime je Koprivnica postala još važnije izvozno središte popularnog cidera Somersby, a “kod kuće” proizvode i domaći brend Pan. Ono što je sigurno, ova multinacionalna kompanija koja djeluje u više od 150 zemalja svijeta pravi je odabir za sve željne izazova i dinamičnog radnog okruženja. Buduće zaposlenike čekaju brojne prilike za profesionalno usavršavanje, mogućnost internacionalnog iskustva i rad na poznatim globalnim i lokalnim brendovima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakU Agrolaguni završila berba maslina, proizvedeno 190 tona ulja
Sljedeći članakBIPA Hrvatska otvorila prvi pop up store