U ovo najtoplije doba godine tvrtka Coca-Cola odlučila je građane Dubrovnika, osim ponudom svojega najpoznatijeg pića, dodatno osvježiti i posebnim inovativnim načinom oglašavanja.

Dinko Ivan Dogan, generalni direktor Europlakata; Vesna Vlahović Dašić, direktorica marketinga Coca-Cola AdriaNaime, na autobusnoj stanici na Pilama kompanija je postavila zonu za osvježenje, poseban CityLight oglas koji na pritisak dugmeta izbacuje vodenu maglicu za trenutačno osvježenje prolaznika.

“Protiv nesnosnih ljetnih vrućina najbolje je boriti se uz bočicu tekućine i osvježavajuću rashlađenu Coca-Colu. No nemate li je kraj sebe u trenutku kada se zateknete u ovom dijelu grada, a žudite za osvježenjem, Coca-Cola spas nudi već iza ugla”, izjavila je Vesna Vlahović Dašić, direktorica marketinga Coca-Cole Adria.

“Stanica na Pilama naša je mala oaza koju smo pripremili za sve prolaznike i putnike jer znamo da stajanje i hodanje po suncu može biti teško izdrživo. Nadamo se da će zona za osvježenje našim sugrađanima barem malo olakšati boravak na vrućinama i uživanje u brojnim lijepim sunčanim danima koji su pred nama”, zaključila je.

Ovaj inovativan i jedinstven način oglašavanja postavljen je u suradnji s Europlakatom, a dio je najnovije Coca-Coline oglašivačke kampanje Taste the feeling.

coca-cola-dubrovnik“Drago nam je što nas je Coca-Cola prepoznala kao partnere u ovoj inovaciji te sam siguran da je to tek početak suradnje na novim projektima”, izjavio je dr. Dinko Ivan Dogan, generalni direktor Europlakata. Uz CityLight koji će prolaznike osvježavati ovoga ljeta, u planu je postavljanje dodatnih Coca-Colinih zona osvježenja širom hrvatske obale sljedeće sezone.