cockta-nevergreen-audicijeDroga Kolinska sa svojim brendom Cockta pokrenula je regionalnu kampanju i međunarodni natječaj pod naslovom Nevergreen, putem kojeg će se mladi natjecati za ulogu u Cocktinoj TV reklami i web serijalu Nevergreen.

Cockta će se u narednim mjesecima široj javnosti predstaviti putem inovativne kampanje kojom će Droga Kolinska povezati šest država: Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Prvi dio kampanje je međunarodni natječaj unutar kojeg se mladi prijavljuju na audiciju i natječu za ekskluzivne uloge u TV reklami i web serijalu Nevergreen, koje će se emitirati narednih mjeseci.

Na audiciju će se moći prijaviti na tri načina: putem portala www.cockta.eu, sudjelovanjem na dvije Nevergreen audicije (5. ožujka u Dramskom kazalištu u Beogradu i 11. ožujka u MMC studiju u Zagrebu), ili na licu mjesta kod promotora brenda Cockte.

U međunarodnom žiriju, koji će u finalu izabrati šest nadarenih pojedinaca, sjedit će srpski scenarist i kritičar Aleksandar Radivojević, poznata hrvatska zvijezda Ella Dvornik i srpski glumac Sergej Trifunović.

“Cockta ostaje kultni brend, koji je obilježio živote mnogih generacija. Piće sadržava jedinstvene sastojke poput plodova šipka, raznog ljekovitog bilja i vitamina C, a iako recept ostaje strogo čuvana tajna, činjenica je da Cockta ne sadrži kofein i ortofosfornu kiselinu ili druge »agresivne« sastojke koji su često nalaze u gaziranim pićima”, istaknula je Rosana Turk, regionalna brand menadžerica Droge Kolinske.

Pored ove kampanje planirane su i proljetne promocije svih okusa Cockte s novim, redizajniranim izgledom.