lana-jurcevic-3-outlet-sv-helenaOutlet Sveta Helena u proteklu je subotu u suradnji s adidasom obilježio Dan zaljubljenih uz koncert Lane Jurčević te kreativnu radionicu One2play za najmlađe.

Osim u prigodnom programu na šetnici i zabavnim događanjima, posjetitelji su uživali i u najpovoljnijem shoppingu jer su brojne trgovine u centru pripremile dodatne popuste, akcije i druge pogodnosti koje su aktualne do Valentinova, priopćeno je danas iz Outleta Sv. Helena.

Subotnji zabavni program započeo je već u prijepodnevnim satima kreativnom dječjom radionicom pod stručnim vodstvom animatora iz One2playa, u sklopu koje su se okupljeni mališani družili s likovima iz bajke – Snjeguljicom i vilom Zvončicom.

Od 11 do 13 sati djeca su tako na šetnici centra sa svojim omiljenim likovima crtali i igrali se, dok su njihovi roditelji ispijali kavu u ugostiteljskim objektima i obavljali shopping u trgovinama u centru.

Glavna zvijezda proslave, popularna pjevačica Lana Jurčević, u adidasovoj trgovini se družila i fotografirala s obožavateljima te dijelila autograme. Osim toga, odabrala je i autoricu najromantičnije čestitke, odnosno pobjednicu Facebook nagradne igre adidasa i Outleta Sveta Helena koja je osvojila shopping bon od 1000 kuna za kupovinu u adidas outletu. Nagradu je osvojila Valentina Kramarić iz Zagreba.

Lana je potom održala koncert te je svojim hitovima Prava ljubav, Volim biti zaljubljena, Jedan razlog, Kopija i drugima rasplesala posjetitelje na šetnici, a nakon koncerta je šopingirala u outlet trgovinama.

Obilježavanju Dana zaljubljenih pridružile su se i trgovine adidas outlet, Lisca, New Balance, Profil te XYZ s dodatnim popustima i drugim akcijama za kupce koje će trajati do Valentinova, a neke i do kraja veljače.