Domaće rajčice, krastavci i šparoge iz prvih berbi na policama Spara i Interspara

Proizvodi marke Vrtovi Hrvatske u Interspar i Spar trgovinama obilježeni su oznakom 100% Domaće voće i povrće, kako bi kupci mogli jasno prepoznati proizvode koji na police stižu ravno s hrvatskih polja

Pod robnom markom Vrtovi Hrvatske u Spar i Interspar trgovinama kupci mogu pronaći domaće rajčice, krastavce i šparoge iz prvih berbi hrvatske proizvodnje, objavljeno je iz trgovačkog lanca. Spar Hrvatska posvećuje veliku pozornost svježim i domaćim namirnicama te vjeruje u kvalitetu proizvoda svojih hrvatskih partnera.

Kupcima su na raspolaganju razne vrste domaćih rajčica, važne namirnice mediteranske kuhinje. U bogatoj ponudi domaćih proizvoda nalazi se tako koktel rajčica, okrugla rajčica koja, iako se često koristi za dekoraciju, služi kao izvrstan dodatak jelima. Na policama Spara i Interspara kupci mogu pronaći i ukusnu papeletto rajčicu, koja je osim kao toplo predjelo odlična i u salatama. Pod robnom markom Vrtovi Hrvatske nalaze se i neizbježne cherry rajčice, jake crvene boje, izvrsne za pripremu brojnih ukusnih jela.

Osim domaćih rajčica, kupci u ponudi mogu pronaći i domaće salatne krastavce. Ovo povrće svježeg okusa sadrži 90 posto vode čime blagotvorno djeluje na organizam.

Spar Hrvatska svojim kupcima nudi i hrvatske šparoge, prigodne za pripremu laganih i zdravih jela tijekom proljeća i ljeta dok traje sezona branja divljih zelenih šparoga.
U projekt Vrtovi Hrvatske Spar Hrvatska uključuje sve više manjih i srednjih domaćih dobavljača, a u planu je da se pod tom linijom proizvoda uključi još veći broj OPG-ova. Voće i povrće, ovisno o sezoni, dolazi iz okolice Virovitice, Vinkovaca, Bjelovara, Čazme, Varaždina, okolice Zagreba, okolice Zadra, doline Neretve i Vrgorca.

Proizvodi marke Vrtovi Hrvatske u Interspar i Spar trgovinama obilježeni su oznakom 100% Domaće voće i povrće, kako bi kupci mogli jasno prepoznati proizvode koji na police stižu ravno s hrvatskih polja.

Prethodni članakVoćarima, povrćarima, stočarima i peradarima 112,1 milijun kuna
Sljedeći članakUspostavlja se sustav sljedivosti duhanskih proizvoda u Hrvatskoj