Nema bolje prilike za darivanje od Božića, a posebice kada je riječ o onima najosjetljivijima, mamama i njihovim bebama. Povodom blagdana pred nama BIPA je osigurala još jednu donaciju, ovog puta za KBC Sestre Milosrdnice – 352 BIPO Klub poklon paketa, u kojima se mogu pronaći najpotrebnije higijenske potrepštine, kao što su pelene, ulošci, šamponi, losioni i pjene za kupanje te kreme za njegu kože. Ukupna vrijednost donacije je nešto viša od 90.000 kuna.

“Sretni smo što smo u ovo blagdansko vrijeme dogovorili suradnju s KBC Sestre Milosrdnice i razveselili trudnice i rodilje proizvodima s polica BIPA. 2020. bila je izazovna za sve nas, stoga nam je drago što ćemo godinu završiti u pozitivnom tonu i nastaviti BIPO priču i u sljedećoj godini”, izjavila je Ana Pia Matijaš, viši specijalist u odjelu marketinga BIPE.

“Obzirom na cjelokupnu epidemiološku situaciju svaka pomoć je i više no dobrodošla, a posebno nam je drago što je ova donacija namijenjena rodilištu i našim mamama i bebama. Neka nam svima i ovaj Božić protekne u duhu zajedništva i solidarnosti” – poručio je prof. dr. med. Mario Zovak, KBC Sestre Milosrdnice.

BIPO Klub poklon paketi dio su BIPO programa vjernosti koji su se uručivali roditeljima prilikom učlanjenja s proizvodima za njegu i zaštitu beba, trudnica i rodilja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!