Mjesec beba donosi atraktivne popuste i nagrade

Tijekom listopada Bipa je osigurala brojne pogodnosti za sve roditelje i djecu

Listopad je u Bipi posvećen malenima, ali i velikima uz pregršt aktivnosti za vrijeme trajanja akcije Mjesec beba. Svojim najmanjima želimo osigurati samo najbolje uz proizvode koji olakšavaju našu svakodnevicu i s kojima stvaramo najljepše uspomene. Atraktivni popusti i brojne pogodnosti od 01. do 31. listopada očekuju sve članove Bipo kluba, jedinog programa vjernosti u drogerijskom segmentu koji je namijenjen roditeljima i djeci.

U Mjesecu beba najbržim novim članovima uz kupnju proizvoda za bebe u iznosu od 150 kuna osiguran je bogat poklon paket – Bipo klub kutija! Kutija sadrži proizvode za bebe neophodne do njene prve godine života u vrijednosti od čak 150 kuna.

Osim pogodnosti za nove članove u Mjesecu beba, Bipa je članovima programa vjernosti u BCdigital klubu na Viberu pripremila Bipo nagradnu igru. Čak 20 dobitnika moći će osvojiti godišnju zalihu pelena uz kupnju Pampers proizvoda u iznosu od 250 kuna, a putem Viber poruka svi članovi programa vjernosti dobit će upute potrebne za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Bogatu ponudu proizvoda na akciji za bebe i djecu pronaći ćete u Bipo letku, a uz Bipo klub karticu pogodnosti su još i veće jer se s njom ostvaruje 10% popusta pri svakoj kupnji. Na jednom mjestu u letku posvećenom proizvodima za najmanje nalaze se sve akcije i pogodnosti koje vas očekuju u najbližoj BIPA poslovnici.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakDZS: Proizvodnja kukuruza manja 10,9 posto
Sljedeći članakSkupština HGK treći put dala povjerenje Luki Buriloviću