dove-mlijeko-za-tijelodove-losion-za-tijelo1Robna marka Dove nudi kreme, mlijeko i losione za tijelo te kreme za ruke

Unutar segmenta proizvoda za njegu tijela Dove se nalazi među vodećim robnim markama na tržištu. Od proizvoda za njegu tijela robna marka Dove nudi kreme, mlijeko i losione za tijelo te kreme za ruke.

U 2011. godini lansirani su Dove losioni s novom tehnologijom pod nazivom Deep Care kompleks koja sadrži hranjive sastojke poznate po tome što duboko prodiru u površinski sloj kože te tako poboljšavaju ključne biološke procese kože kako bi ona očuvala svoju prirodnu hidratantnu barijeru i elastičnost.

Losioni i mlijeko za tijelo dolaze u novim, ergonomski dizajniranim bočicama od 250 ili 400 ml, a Dove Silk krema za tijelo u okrugloj posudici od 300 ml, dok se univerzalna Dove krema može naći u pakovanjima od 30, 75, ili 150 ml.

Nova ambalaža je izrađena imajući u vidu ne samo lakše rukovanje proizvodima, već i utjecaj na okoliš te je pakovanje lakše do 5%.

Najprodavaniji Dove proizvodi su mlijeko za tijelo od 250 i 400 ml, zatim Dove Silk losion s reflektirajućim česticama, a od krema najpopularnije su univerzalna 75 ml i Silk krema za tijelo 300 ml.

Na hrvatskom tržištu surađuju sa svim trgovačkim lancima tako da Dove proizvode možete kupiti u gotovo svakoj trgovini ili drogeriji.

Nova, ergonomski dizajnirana ambalaža nudi odličnu vidljivost na polici u odnosu na konkurenciju, što svakako predstavlja prednost za trgovce.

Potrošačima su Dove proizvodi i sama Dove filozofija najbolja preporuka. Ljepša, nježnija i fleksibilnija koža koju Dove nudi zauzvrat zaista su primamljiva pozivnica svim potrošačima.

Uz već postojeće losione i mlijeko za tijelo, asortiman je upotpunjen i novom varijantom losiona – Dove Indulgent Nourishing losion za tijelo s njegujućom kremom i ekstraktom shea maslaca, sastojkom koji učinkovito hrani kožu i pruža joj odličnu njegu.

Marketinške aktivnosti povezane su s modnom platformom Dove Fashion.hr koju koristi za komunikaciju s potrošačima, promoviranje stvarne ljepote i novih proizvoda.