e-racun-midiFinin e-Račun jamči visoku razinu sigurnosti i autentikacije korisnika servisa, elektroničko potpisivanje računa te ovjeru vremenskim žigom

Na radionici koja će se održati u sklopu konferencije Municipal Development Arena 2011 Financijska agencija (FINA) predstavit će e-Račun, internetski servis za razmjenu računa dobavljača i kupaca te upravljanje cjelokupnim poslovnim procesom izdavanja, zaprimanja i arhiviranja računa.

Finin e-Račun strukturirani je oblik računa u elektroničkom obliku koji sadrži sve obvezne stavke propisane važećom regulativom, usklađen je s preporučenim standardima te e-Invoice direktivom. Servis e-Račun jamči visoku razinu sigurnosti i autentikacije korisnika servisa, elektroničko potpisivanje računa te ovjeru vremenskim žigom.

Servis nudi tri modela razmjene računa te je na taj način prilagođen svim kategorijama korisnika: malim, srednjim i velikim, a njegova je najveća prednost u tome što se korisnici ne moraju tehnički prilagođavati jedni drugima već je dovoljno da se registriraju u sustav i odaberu onaj model razmjene računa koji im najviše odgovara.

Bez obzira kojoj kategoriji korisnika pripadate, e-Račun će vam u svakom slučaju omogućiti jednostavniji način razmjene računa. Dođite i provjerite kako!