Iz Dr. Oetkera na tržište dolazi Creative pudding koji će dodati malo uzbuđenja u nadolazeće mjesece provedene pod dekicom u toplini doma.

Pudinzima, koji su najprepoznatljiviji proizvod Dr. Oetkera i koje svi obožavaju, sada se uz okus vanilije, čokolade, jagode, maline i slatkog vrhnja, pridružuju i potpuno novi okusi. Kako vam zvuči kombinacija vanilije i kardamoma? Ili pak kombinacija čokolade i mente? A slana karamela? Upravo su to okusi novih Creative puddinga!

Kako bi svim obožavateljima pudinga probudili maštu i ponudili neodoljivu kombinaciju koja će dati dašak svježine, osmišljeni su kreativni pudinzi čiji okusi ovoj tradicionalnoj slastici daju drugačiju dimenziju. Primjerice, kardamom je začin koji je karakterističan za egzotični istok, a uz vaniliju ovaj puding postaje sve samo ne klasičan. Čokolada u kombinaciji s mentom je pravo osvježenje, dok je slana karamela posljednjih nekoliko godina postala slastičarski hit što ju čini primamljivom i u varijanti pudinga.

Za sve generacije
Pri kreiranju ovih okusa, u Dr. Oetkeru vodili su se mišlju da obožavateljima njihovih proizvoda žele dati nešto što dosad nisu probali imajući ponajviše u vidu pojedince koji vole inovativne deserte ili pak žele svojim omiljenim receptima dodati novu notu. Fuzija naizgled nespojivih okusa uz dobro poznatu tradicionalnu recepturu Dr. Oetkera savršen je izbor za sve one koji se žele počastiti neuobičajenim desertom.

Novim Creative puddingom Dr. Oetker pokazuje da ukusno ne mora uvijek nužno biti i klasično te želi probuditi zaigranu i maštovitu stranu svojih potrošača. Nova linija pudinga prilagođena je svim generacijama i modernijim okusima, a uz Dr. Oetker Original pudinge s klasičnim okusima čini cijeli set najfinijih deserata u kojim mogu uživati svi – od najmlađih do najstarijih.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!