Ambalaža i etikete prisutne su u gotovo u svim područjima masovne potrošnje. Prehrambena, duhanska, farmaceutska i kemijska industrija samo su neke u kojima su nezamjenjive. S njima se susrećemo u gotovo svim sferama svakodnevnog života.

Također, ambalaža i etikete dva su kontinuirano najbrže rastuća područja unutar grafičke industrije.

Prema podacima Smithersa, globalno tržište ambalaže će do 2024. godine dosegnuti vrijednost od vrtoglavih 1,05 bilijuna dolara. Tržište tiska etiketa predviđa se da će do 2024. dosegnuti vrijednost od 41 milijardu dolara, što je godišnji rast od 3%.

I tvrtke koje posluju u našoj regiji čine dio tog kolača! Neupitno je, dakle, da su ove industrije ogroman ekonomski generator.
Vođeni tim brojkama i uspješnom prvom konferencijom na ovu temu proizvođače ambalaže, strojeva i opreme, tiskare, krajnje korisnike usluga tiska, brend menadžere, tehnologe, dizajnere, sveučilišne profesore okupit ćemo na 2. konferenciji Ambalaža i etikete, u četvrtak, 10. studenog u hotelu Antunović u Zagrebu.

Cilj konferencije je upravo na temelju globalnih pokazatelja ukazati na trendove i inovacije u proizvodnji, dizajnu, tisku i mogućnostima primjene ambalaže i etiketa gledano iz kuta ponuđača strojeva i opreme, tiskara, korisnika usluga tiska i krajnjih korisnika.

Program pogledajte ovdje.
Prijavnica je dostupna na linku.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!