Dr. Oetker High protein ekipa ima novog člana – ohlađeni puding u čašici

Pudinzi u tri neodoljiva okusa - vanilija, čokolada i griz - dio su linije proizvoda koji ne sadrže šećere, imaju visoki udio proteina i smanjen udio masti

Iako se tradicionalno popis novih odluka radi za Novu godinu, sve češće se one donose i pri povratku s godišnjeg odmora. Dani ili tjedni u kojima ste prepušteni sami sebi i odmarate, kao stvoreni su za preslagivanje životnih navika. Jedna od najčešćih odluka uvijek je ona da ćete se hraniti zdravije i više vježbati. Ako ste baš i vi jedna od tih osoba koja se s odmora vratila spremna za nove jesenske navike, razveselit će vas vijest o novim proizvodima u Dr. Oetker High Protein asortimanu – High Protein ohlađenim pudinzima koji će vas na prvu oduševiti svojim okusom.

Idealan odabir za sve aktivne osobe
O čemu se zapravo radi? Dr. Oetker High protein liniju proizvoda karakterizira to što dolaze bez šećera, imaju visok udio proteina i smanjen udio masti te su bogati vlaknima što ih čini idealnim odabirom za sve aktivne osobe, neovisno o tome je li riječ o vrhunskim sportašima ili rekreativcima. Ovi proizvodi će svojim okusom zadovoljiti i najzahtjevnije nepce svih koji žele uživati u visokokvalitetnim obrocima bez obzira čime se bavili. Od sada na policama trgovina možete pronaći i High protein ohlađeni puding u čašici – savršen međuobrok prije ili nakon treninga, za pauzu tijekom radnog dana ili pak za pauzu od učenja nakon čega ćete imati još više energije. Jedina briga koju imate jest koji okus odabrati – čokoladu, vaniliju ili griz.

Svi oni koji vole deserte pripremati u vlastitoj kuhinji i žele kvalitetne obroke u kojima uživa cijela obitelj, mogu birati između High protein pudinga u vrećici, High Protein riže na mlijeku ili pak High protein griza. Pripremaju se jednostavno u svega nekoliko minuta, a garantiraju fantastičan okus.

Cjelovit obrok najfinijih okusa
U liniji High protein proizvoda nalaze se i High protein musli koji potvrđuju da kvalitetni obroci mogu biti itekako ukusni. Štoviše, musli koji dolaze u dva okusa – bobičasto voće i jogurt te čokolada i orašasti plodovi – toliko su ukusni da ćete ih poželjeti jesti ne samo za doručak nego i kao međuobrok tijekom dana.

High proteini muesli čokolada i orašasto voće su kombinacija hranjivih pahuljica, fine čokolade i hrskavih lješnjaka i badema, a sadrže 30% proteina te visok udio vlakana i magnezija. Oni koji više naginju voćnim okusima odabrat će High protein musli od bobičastog voća i jogurta koji je kombinacija pahuljica, malina, ribizla i brusnica uz dodatak laganog jogurta, a sadrži 25% proteina te vlakna i magnezij. Obje varijante savršeno se uklapaju u kontekst svjesne prehrane i aktivnog načina života.

Ako ste odlučili krenuti sa zdravim navikama ili su one već dugo vaš način života, ali biste htjeli kušati nešto novo što će oduševiti vaše nepce, Dr. Oetker High protein proizvodi vaš su najbolji odabir.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPosebno izdanje Carlsberg limenke
Sljedeći članakCreative pudding – fusion okusa u pudingu nove generacije