Talijanski diskonter Eurospin, koji je od kolovoza prisutan na našem tržištu, ovoga je tjedna otvorio svoju petu poslovnicu. Od četvrtka, 29. listopada, Eurospin dočekuje kupce na prvoj lokaciji u Zagrebu na adresi I. Štefanovečki zavoj 12, nadomak Branimirove ulice u zagrebačkoj Dubravi.

Robne marke proizvedene u Hrvatskoj
Ono što Eurospin izdvaja od drugih trgovačkih lanaca su vlastite robne marke, jedinstvene na tržištu. Uz njih, svaka trgovina sadrži i posebne odjele kao što su mesnica, delikatesa, pekarnica te voće i povrće, sa svježim proizvodima u svakodnevnoj ponudi, poručuju iz ovog trgovačkog lanca.

Cijeli Eurospinov asortiman dio je modela Pametne kupnje koji kupcima nudi kvalitetu po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Kako bi omogućio raznoliku ponudu domaćih i tradicionalnih okusa, Eurospin je ostvario suradnju s brojnim hrvatskim dobavljačima.

Nova otvorenja do kraja godine
Do kraja godine najavljena su još dva otvorenja, u Križevcima i Poreču. U svim Eurospinovim poslovnicama, pa tako i u Zagrebu, vrijede epidemiološke mjere u skladu s uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!