Novi trgovački centar KTC-a otvoren je u Đurđevcu. Otvorenju su prisustvovali zamjenik predsjednika Nadzornog odbora KTC-a Siniša Katavić, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči te predsjednica Uprave Daliborka Kranjčić, prenosi Večernji list.

“Posebna mi je čast i zadovoljstvo što vas sve ovdje mogu pozdraviti pogotovo što je ovime završavamo godinu u kojoj obilježavamo 30 godina rada. U Đurđevcu poslujemo već 13 godina, a danas imamo čast otvoriti novi trgovački centar ukupne površine 1.800 četvornih metara koji u svojem sustavu ima supermarket na 1.200 četvorih metara te benzinsku postaju i caffe bar”, kazao je Siniša Katavić. Vrijednost ukupne investicije je više od 4,5 milijuna eura.

Novi centar zapošljavat će 40-ak djelatnika od čega je 15 novozaposlenih, a u prostoru supermarketa bit će dostupno sve što je potrebno za kućanstvo. Radno vrijeme supermarketa i kafića bit će od ponedjeljka do subote 7 do 21 sat, a centar neće raditi nedjeljom, na praznike i blagdane. Benzinska postaja će raditi od ponedjeljka do subote od 6 do 22 sati, a nedjeljama i praznicima od 6 do 20, dok blagdanima neće raditi.

Okupljenima se obratila i Daliborka Kranjčić koja je i uručila prigodni poklon najpotrebitijima. “Kako smo svi u predblagdanskom raspoloženju koje sa sobom nosi i vrijeme darivanja, odlučili smo ovom prilikom poklon bonom u vrijednosti od 10.000 kuna pomoći Udruzi Mali princ koja brine o osobama s intelektualnim poteškoćama”, kazala je. Na poklonu se zahvalila predsjednica Udruge Kristinka Štefan zaželjevši svim djelatnicima uspješan rad u Đurđevcu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!