19.1 C
Zagreb
Subota, 03. lipnja 2023., 13:43

Web3 Tales

Web3 Tales, prva Web3 konferencija u Zagrebu, 1. i 2. lipnja 2023. u Muzeju suvremene umjetnosti okupit će svjetske stručnjakinje i stručnjake iz Web3 industrije, iz organizacija kao što su Decentraland, MakerDAO i Blockchain Game Alliance.

Na dvodnevnoj konferenciji u organizaciji udruge Alice in Blockchains razgovarat će se o budućnosti interneta te o potencijalu i praktičnim primjenama blockchain tehnologije, decentraliziranih financija, NFT-eva, Web3 gaminga i metaversea na našu privatnu i poslovnu svakodnevicu. Namijenjena je postojećim entuzijastima, ali i onima koji tek žele otkriti potencijal koji nudi ova brzorastuća tehnologija, a sudionici i posjetitelji će kroz predavanja, panele, radionice saznati na koji način Web3 već danas nalazi brojne primjene koje donose revoluciju u svakodnevno poslovanje.

Uz fokus na najnovije svjetske trendove iz industrije, ono što ovu konferenciju čini jedinstvenom je i činjenica da ju organizira 100% ženski volonterski tim članica udruge Alice in Blockchains, a cilj im je osigurati da vodeću riječ na konferenciji imaju žene.

Datum

01. - 02. lip 2023.
Expired!

Vrijeme

08:00 - 18:00

Više informacija

Više informacija

Adresa

MSU
MSU, Ulica Julija Knifera, Zagreb, Hrvatska
Category
QR Code