Franck predstavio ledenu verziju Franck Café cappuccinaU hladu zagrebačke kavane Johann Franck danas je predstavljeno novo omiljeno ljetno osvježenje iz tvornice inovativnih ideja i vrhunskih napitaka – hladne varijante Franck Café cappuccina.

Novo izdanje već prepoznatljivih Frank Café cappuccina dolazi u vidu ledenih i maštovitih kombinacija za savršeno ljetno osvježenje koje možete naručiti u kafićima ili pripremiti kod kuće.

Svima poznati okusi Franck Café cappuccina tako dobivaju novo, ljetno, osvježavajuće ruho koje žudi za hladnim mlijekom i kockicama leda, a u velikom izboru okusa Franck Café cappuccina pripremljenih na novi način, u Johannu Francku uživale su Marijana Batinić i Ana Mišćević, naše poznate TV voditeljice.

“Franck Café omiljeni je cappuccino brend na hrvatskom tržištu, a vrhunskom kvalitetom proizvoda i stalnim razvojem noviteta u skladu sa željama hrvatskih potrošača, Franck kontinuirano opravdava svoj status inovatora. Ledene varijante ovog omiljenog napitka kreirane su za sve ljubitelje cappuccina koji od njih ne žele odustati ni u vrućim ljetnim mjesecima. Ovako im nudimo dozu omiljenog kremastog napitka, ali i osvježenje za kojim lako mogu posegnuti u omiljenom kafiću ili ga pripremiti u vlastitom domu”, rekla je Ivana Tavra, direktorica Korporativnih komunikacija Francka

U širokoj paleti Franck Café cappuccino okusa možete pronaći Irish Cream, Classic, Čokoladu, Vaniliju, Cappuccino s manje šećera, Cappuccino bez kofeina, Zimski Cappuccino s aromatičnim okusom i mirisom cimeta, klinčića i đumbira te Cappuccino Kokos i bijela čokolada. Za male i velike ljubitelje slastica tu su pjenušavi napitci bez kave – Bananaccino i Jagodaccino. Bilo koji okus izaberete ako ga pripremite s malo toplog mlijeka, kockicama leda te kuglicom sladoleda ili s hladnim mlijekom, dobit ćete neodoljive i maštovite kombinacije.

Ovoga ljeta uživajte i vi uz Franck Café cappuccina i recepte koje su osmislili Franckovi profesionalni baristi za čisti užitak i osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. Recepte za maštovite kombinacije kao što su Sweet Coconut Ice Cappuccino, Boozy Vanilla Ice Cappuccino i Creamy Banana Shake pronađite na web stranici.

PROMO