IzlogPromoGlovo slavi Dan žena: Upoznajte žene iz Glovo zajednice koje su ostvarile...

Glovo slavi Dan žena: Upoznajte žene iz Glovo zajednice koje su ostvarile uspješne karijere

Međunarodni dan žena, koji se obilježava 8. ožujka, vrijeme je kada odajemo priznanje društvenim, ekonomskim, kulturnim i političkim postignućima žena, ali nas i podsjeća da je svaki dan nova prilika za podizanje svijesti o borbi za ravnopravnost spolova i prava žena. Uključivost i jednakost su vrijednosti utkane u samu srž Glovovog poslovanja.

Katarina Stojaković Valičević. Foto: Glovo

Više od 60% zaposlenika Glova u Hrvatskoj su žene, a 60% vodećih pozicija u Glovu Hrvatska zauzimaju žene. Povodom Dana žena, Glovo je pozvao neke žene da nam kažu više o svojoj motivaciji, aktivnostima ili profesionalnim postignućima.

Katarina Stojaković Valičević voditeljica je financijskih operacija u Glovu za regiju jugoistočne Europe za koju kaže da joj je posao iz snova.

“Čvrsto vjerujem u misiju tvrtke da svima omogući jednostavan pristup svemu u gradu jer je ova aplikacija puno pomogla meni i mojoj obitelji, posebno tijekom pandemije, ali čak i prije i nakon nje, jer mi je omogućila da provedem više vremena s obitelji i korištenje Glova za sve ostalo”, kaže Katarina i nastavlja: “Profesionalno sam puno naučila otkako sam započela svoju karijeru u Glovu i dobila sam prilike koje prije nisam mogla ni zamisliti, dok provodim nevjerojatno vrijeme radeći s pametnim i brižnim ljudima, od kojih su neki prijatelji za cijeli život”, kaže Katarina Stojaković Valičević.

Nikolina Antić. Foto: Glovo

Nikolina Antić radi na mjestu zamjenice izvršnog direktora Batak restorana, a karijeru je započela 2006. godine u političkoj stranci. Nakon 12 godina rada u politici, napravila je veliki zaokret i svoju strast pronašla u ugostiteljstvu. Svoje mjesto pod suncem pronašla je u Glovu kao Account Manager te je za samo nekoliko mjeseci preuzela ulogu Account Manager Team Leada. O svom usponu govori s osmijehom na licu: “Dok sam radila u Glovu, obratila mi se Victus grupa koja mi je ponudila mjesto izvršne direktorice za Batak grill restorane, kao i odgovornost za platforme za isporuku narudžbe iz restorana kao što su WokMe, Gyotaku, Mex, Leggiero, Pasta Fasta i dr. Suradnja s Glovom znači da možemo doći do kupaca do kojih inače ne bismo došli”, priča nam Nikolina rado se prisjećajući svog puta do uspjeha.

“Trenutno vodim 17 restorana i gotovo 350 zaposlenih. Ponosna sam na svoje poslovne uspjehe, ali i na činjenicu da sam konačno zadovoljna ravnotežom poslovnog i privatnog života.”

Osim Katarine i Nikoline, o suradnji s Glovom progovorila je dostavljačica Nicole Ć. Dvije godine nam dostavlja Glovo narudžbe i za to vrijeme je shvatila da se jako dobro snalazi u stresnim situacijama, ali i da je stvorena za rad s ljudima. Cilj joj je svojom uslužnošću uljepšati dan korisnicima.

Iako voli svoj posao u Glovu, priznaje da se prilikom obavljanja svog posla susrela s diskriminacijom. “Nažalost, kao i u svakoj industriji, postoje ljudi koji diskriminiraju žene. No, motivira me pomisao da žene mogu postići sve što i muškarci, ali uvijek u to ulažu malo više ljubavi i pažnje”, našalila se Nicole.

Nicole Ć.

Podaci pokazuju da Glovo vole i korisnici, posebice kada je u pitanju isporuka poklona koji će razveseliti vaše najdraže žene. Više od 12% ukupnih narudžbi u 2022. godini, koje su sadržavale cvijeće, isporučeno je upravo na Međunarodni dan žena. Najviše cvijeća naručeno je u Zagrebu (57%), zatim u Splitu (12%) i Zadru (8%), a najviše su se naručivale crvene ruže, tulipani i orhideje.

Želite li ove godine iznenaditi žene koje volite, kojima se divite ili ih jednostavno podržavate, to možete učiniti naručivanjem proizvoda putem Glova. Bilo da se radi o naručivanju romantične večere ili sitnicama za iskazivanje pažnje, možete iskoristiti posebne ponude (popusti na besplatnu dostavu) odabranih partnera, uz brzu dostavu na kućni prag.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...