Deloitte Hrvatska i ove godine znanje i zalaganje svojih stručnjaka nagrađuje promoviranjem na nove funkcije. Goran Končar, dosadašnji viši menadžer u Odjelu revizije i savjetovanja, promoviran je na poziciju direktora, a bit će zadužen za daljnji razvoj usluga revizije i savjetovanja u Hrvatskoj.

Goran je svoj put u Deloitteu započeo 2011. godine u Odjelu za porezno savjetovanje, a 2015. godine se pridružuje Odjelu revizije i savjetovanja.

Iskustvo u području revizije financijskih izvještaja pripremljenih u skladu s Međunarodnim standardima financijskog izvještavanja (MSFI) i Hrvatskim standardima financijskog izvještavanja (HFSI), kao i detaljno razumijevanje Međunarodnih revizijskih standarda (MRS) i područja poreznih implikacija stekao je pružajući usluge raznim klijentima u financijskim i nefinancijskim sektorima. Osim toga, Goran je i ovlašteni računovođa i član Udruge ovlaštenih računovođa (ACCA) te ovlašteni revizor u Hrvatskoj.

Tijekom karijere specijalizirao se za rad na revizijskim angažmanima, projektima izdavanja uvjerenja, kao i savjetodavnim projektima analize računovodstvenih i poreznih implikacija transakcija, implementacije računovodstvenih politika, računovodstvenih standarda i sustava izvještavanja te optimizacije poslovanja.

“Aktivnim sudjelovanjem u razvoju talenata i osobnim primjerom, poručujem i vjerujem da su osobni i profesionalni uspjeh izbor svakog pojedinca. Biti direktor u tvrtki poput Deloittea pruža nebrojeno mnogo mogućnosti koje ću iskoristiti te poslovnoj zajednici pružiti najbolja rješenja kako bi prevladali trenutne izazove i transformirali ih u konkurentsku prednost”, istaknuo je Končar.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!