Koliko se spretno i lako snalazimo u našim kuhinjama mogli smo otkriti zadnjih godinu dana kada su ugostiteljski objekti zbog pandemije bili zatvoreni, a hranu smo mogli samo naručiti ili je pripremiti kod kuće. Neki su sjajno plivali kulinarskim morima, neki su surfali oceanima, a neki su pokušavali zaplivati pretražujući internet, birajući brojeve telefona majki, baka, teta, očeva ili djedova kako bi im dali savjete za što lakšu i bržu pripremu jela.

Iako su se restorani otvorili za očekivati je da će se druženja u domovima nastaviti te da će nam savjeti, priprema lakih i brzih recepata i sve bolje snalaženje u kuhinji ostati važni.

Gourmeggle.hr zajednica je koju je pokrenula tvrtka Meggle Hrvatska sa željom da potrošačima pruži pomoć u kuhinji, da inspiraciju, probudi kuhara u svakome od njih te s vremena na vrijeme nagradi njihovo snalaženje u pripremi jela. Ovom platformom Meggle nastoji širiti i poticati uživanje u jelu uz obitelj i prijatelje, u vlastitom domu, spravljenom s lakoćom, jednostavnošću i uz kreativni gušt.

Gourmeggle – Chef svoje kuhinje može biti baš svatko tko se inspirira na gourmeggle.hr platformi i pripremi neki objed prema tamo objavljenim receptima.

“Htjeli smo našim potrošačima pokazati da ih čujemo, vidimo i pratimo te da im, osim kvalitetom proizvoda koje plasiramo u trgovinama, želimo biti pomoć, podrška i navijači prilikom njihovih svakodnevnih snalaženja u kuhinji. Mi u Meggle Grupi proizvodimo mlijeko i mliječne proizvode pa je bilo logično da se zadržimo tu gdje smo ‘kod kuće’, ali i da barem virtualno proširimo našu obitelj. Zato potrošače pozivamo da nam se pridruže u stvaranju ukusnih jela i inspiriraju nas svojim pripremljenim jelima – da s nama postanu Gourmeggleovci. U skorije vrijeme na gourmeggle.hr pripremamo za njih i neke interesantne dvoboje u kojima će nam pokazati koliko su se izvještili u kuhinji i pokazati tko je veći Gourmeggleovac. Naravno, njihov angažman ćemo i nagraditi“, ispričala je Marica Oroz, voditeljica marketinga za jugoistočnu Europu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!