Huawei je predstavio nova 9 SE, najnoviji uređaj Huawei nova serije pametnih telefona. Riječ je o uređaju modernog dizajna s inovativnim značajkama. Zahvaljujući moćnom sustavu kamera i integriranim značajkama videografije, nova 9 SE inspirirat će korisnike da zabilježe svaki nezaboravan trenutak u svom životu.

Ovaj pametni telefon će pratiti dinamičan tempo života mladih i pomoći im da ostanu u središtu zbivanja svega što im je važno. Osim toga, zahvaljujući svom privlačnom dizajnu, snažnoj kameri i pouzdanim performansama, potaknut će ih na razvoj kreativnosti.

Podignite iskustvo fotografiranja na novu razinu s kamerom od 108 MP
Po prvi put u povijesti Huawei nova serije pametnih telefona, nova 9 SE ima kameru visoke rezolucije od 108 MP, dok većina pametnih telefona još uvijek pruža samo 64 MP. Danas ljudi bilježe svaki trenutak svog života, pa je snažna kamera kod pametnog telefona neophodna. Veći broj megapiksela kameri omogućuje uhvatiti više jasnih detalja, čak iako je slika uvećana. Snažne performanse kamere nova 9 SE također osiguravaju izvrsnu kvalitetu fotografije pri slabom osvjetljenju. Super Night Shot način rada koristi naprednu tehnologiju smanjenja šuma kod većeg broja kadrova, pa će fotografije u tamnim okruženjima izgledati svjetlije.

Video zapisi na društvenim mrežama su zavladali svijetom, pa tako mladi žele i sami postati kreatori sadržaja. Bez obzira radi li se o YouTube videu ili TikToku, mlađa populacija eksperimentira s novim i kreativnim formatima, te očekuju da će ih kamera pametnog telefona pratiti pri svakom koraku. Svi kreatori video sadržaja, pa čak i oni profesionalni, cijenit će istovremeno snimanje prednjom i stražnjom kamerom koje omogućuje neprimjetno prebacivanje pogleda sa stražnje na prednju, te pohranjivanje snimaka kao jednu datoteku. Štoviše, zahvaljujući značajci Dual-View, korisnicima je omogućeno istovremeno snimanje iz obje perspektive kako bi zabilježili ono što vide i njihovu reakciju na to. Svi Huaweijevi korisnici mogu pronaći popularnu aplikaciju TikTok u AppGallery trgovini, Huaweijevoj službenoj trgovini aplikacija koja je unaprijed učitana na nova 9 SE pametnom telefonu.

Osim toga, nova 9 SE omogućuje pristup Petal Clipu, jednostavnom alatu za uređivanje koji značajno ubrzava stvaranje izvanrednog video sadržaja. Aplikacija pruža širok raspon značajki za uređivanje videozapisa, uključujući zvučne efekte, naljepnice, razne fontove i druge materijale za stvaranje videozapisa. Petal Clip ubrzava proces montaže, te ga čini zabavnim, a dovršeni video će sigurno privući pažnju velikog broja korisnika društvenih mreža.

Zahvaljujući snažnoj bateriji, korisnici nove 9 SE neće propustiti nijednu novu objavu, poruku ili videozapis.

Ljepota u svakom detalju
Mladi vole uskladiti pametni telefon sa svojim outfitom, što im daje priliku da svijetu pokažu svoj stil. Huawei nova 9 SE sadrži impresivan 6,78 – inčni zaslon sa stopom osvježavanja od 90 Hz, koji osigurava brzu reakciju zaslona tijekom igranja igrica ili gledanja Netflixa.
Osim impresivnog zaslona, nova 9 SE sadrži i stražnji poklopac izrađen od sjajnog zakrivljenog stakla kristalno čiste teksture. Telefon je dostupan u tri boje: Crystal Blue, Pearl White i Midnight Black, kako bi zadovoljio ukus svakog korisnika. S prekrasnim bojama, velikim zaslonom i laganim kućištem, nova 9 SE biti će elegantan dodatak svačijem životnom stilu.

Pametni telefon za uživanje u životu
Bilo da uživate u vloganju, fotografiji ili igranju igrica, nova 9 SE pametni telefon osmišljen je da pobudi kreativnost svakog korisnika i pruži mu uživanje u životu. Novi telefon sadrži sve potrebne značajke unutar sjajnog kućišta s glatkim zaslonom.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!