Ako ugodni miris svježe pečenih pekarskih proizvoda ispunjava prostor, ako izvrsni kolači i slastice zavode vaše oči i nepce, ako miris kave potiče osjetila i ukusne grickalice čekaju samo Vas, tada znate da je sajam iba otvorio svoja vrata na međunarodnom sajmu u Münchenu.

sajamOd 12. do 17. rujna 2015. iba će biti mjesto susreta stručnjaka iz područja pekarstva, slastičarstva i industrije grickalica.

Više od 1.200 izlagača iz cijeloga svijeta predstavit će svoje najnovije inovacije, trendove i tehnička postignuća u Münchenu.

Svjetski vodeći stručni sajam za pekarstvo, slastičarstvo i grickalice privlači više od 70.000 posjetitelja iz više od 160 zemalja svijeta.

Ovogodišnje teme u fokusu – grickalice i kava posebno su istaknuti u raznovrsnoj i širokoj ponudi sajma.

Kao i uvijek, možete se radovati bogatim popratnim programima: iba-IUBC-CUP, iba forum, iba summit, iba Oktoberfest šator, posebna izlagačka područja i ceremonije nagrađivanja garantiraju raznolik program koji pružaju know-how.

iba 2015 predstavlja najnovije trendove od pekarskih sastojaka do pakiranja, ali i najuspješnije, najkreativnije i najinovativnije tvrtke.

Ponuda sajma:
Sirovine/Sastojci
Opremanje trgovina/Oprema
Proizvodna tehnologija/Kava
Grickalice
Pakiranje
Logistika
Čistoća/Higijena
Energija
Dodatni pribor

Više na: www.iba.de/programme