sMind-konferencija-midiImate svoju web trgovinu? Prisutni ste na hrvatskom tržištu, ali razmišljate o širenju svog poslovanja na druga tržišta u regiji? Onda nemojte propustiti poslovne savjete i iskustva koje će sa vama na sMind konferenciji podijeliti priznati domaći i svjetski ecommerce stručnjaci.

Menadžeri, vlasnici, marketingaši, dizajneri, bez obzira na ulogu koju igrate u poslovnom svijetu web trgovine, na sMind konferenciji 6. travnja u DoubleTree by Hilton Hotel u Zagrebu, očekuju vas predavanja domaćih i inozemnih stručnjaka koji će sa vama podijeliti razvojne

Izvrsni predavači i stručnjaci predstavit će vam jednu od trenutno najzanimljivijih dinamika na ecommerce tržištu – tijesno ispreplitanje fizičkog i digitalnog svijeta trgovine. Interakcija digitalnog i fizičkog te rast svekanalnog načina poslovanja bit će središnja tema ovogodišnje konferencije kroz koju će vas voditi Iva Šulentić.

Prvi dio konferencije posvećen je razvojnim trendovima. Svoj znanje i iskustvo sa vama će podijeliti Darko Dujić, izvršni direktor tvrtke Ceneje d.o.o, Tamara Lah Momčilović iz agencije Infinium te Mauris Bruggink iz europske institucije EMOTA,  koja brine o razvoju višekanalne i online trgovine.

Primjere naprednih poslovnih praksi predstavit će vam Irena Leskovar iz francuskog Lengowa, koja će vam u svom predavanju otkriti što je sve potrebno za uspjeh na stranom tržištu.

Ivan Brezak Brkan s portala Netokracija otkrit će vam sve zakonitosti content marketinga u ecommerce industriji u 2016, a Armando Garcia Teixiera i Martin Fabian predstavit će vam Youstice, servis koji trgovcima i potrošačima omogućava brzo i jednostavno rješavanje online reklamacija te u samo nekoliko klikova omogućava učinkovitu komunikaciju i neposredne dogovore između trgovaca i potrošača.

SVE ŠTO VAS ZANIMA O SVIJETU E-TRGOVINE
Zanimljive studije slučaja na konferenciji sMind predstavit će Damir Hozdić iz MasterCarda,  koji će u svom predavanju predstaviti moderna rješenja plaćanja koje je osmislila ova kartičarska kuća kao odgovor na evoluciju iskustva kupovine i načina plaćanja.

“Dolazi doba ‘interneta stvari’ koje povezuje sve naše uređaje u digitalno okruženje u kojem će, ne samo sve, već i svatko biti “spojen”.Kako bismo zadovoljili taj pomak u digitalni svijet, iskustvo kupovine i plaćanja će isto evoluirati pošto povezani uređaji nude više prilika za angažman kupaca i trgovinu, prije, za vrijeme i poslije kupovine”, kaže Hozdić.

Matija Pavlinek iz Hrvatske pošte otkrit će vam suvremena dostavna rješenja koja svojim klijentima nudi Hrvatska pošta: “Očekivanja ove grane industrije su velika. Konkretno, očekuje se što brža dostava pošiljaka i što više mogućnosti isporuke. Lepezom usluga Hrvatska pošta čini sigurnog partnera u distribuciji pošiljaka bilo da se radi o fizičkoj ili pravnoj osobi, a kategorije podjele naših usluga zadovoljit će svaki tržišni aspekt postojećih i budućih klijenata”.

sMind-konferencija-midiDamir Plejić i Vladimir Končar predstavit će Laboss.hr, studio za testiranje i  optimizaciju web stranica. Laboss.hr svojim klijentima omogućuje cjelovitu i strukturiranu analizu koja rezultira znatnom povećanju učinkovitosti web stranice, a na konferenciji će predstaviti primjere analiza i razotkriti  kako mjereni podaci mogu pomoći u boljem online poslovanju.

Posljednji set predavanja na konferenciji otkrit će rezultate istraživanja Web trgovac godine,  najvećeg istraživanja kupovnih navika hrvatskih online potrošača koje će vam predstaviti Josip Tvrtković, direktor Valicona, Marin Vladović, COO na Ceneje d.o.o., Mario Frančešević iz agencije SeekandHit te Branimir Kovačić iz bonitetne kuće Bisnode.

Nakon pregleda trendova na domaćem tržištu i dinamike iskustva kupovine,  slijedi proglašenje Web trgovca godine 2016 i dodjela nagrada najuspješnijim domaćim web trgovcima. Posjetite sMind konferenciju, poslušajte predavanja domaćih i stranih ecommerce stručnjaka, uključite se u diskusije i saznajte sve što vas zanima o svijetu internet kupovine.

Sve detalje možete pronaći na internet stranicama konferencije.