Jamnica spremna za ljetnu sezonu

Novi proizvodi čekaju na policama – Jamnica od sada u praktičnom pakiranju od 1 L PET, dok će Jana Vitamin od 1,5 L osigurati dovoljno vitamina i minerala za sve članove obitelji

Za cijelu obitelj i dovoljno energije za izazove pred njima Jana vitamin donosi pakiranje od 1,5 L. Iako lijepo vrijeme inspirira na bavljenje raznim aktivnostima i uživanje na suncu, mnogima se čini kao da im tijelo odbija suradnju.

Umor i bezvoljnost simptomi su s kojima se tijekom ovih mjeseci često susreću svi, od onih najmlađih do najstarijih. No, za razliku od ljudi, obaveze ne miruju – odlazak u školu i na posao, ispitni rokovi i kućanski poslovi neke su od svakodnevnih dužnosti koje ne možemo izbjeći.

Kako bi ih lakše savladavali Jana na tržište donosi obiteljsko pakiranje Jane vitamin immuno i Jane vitamin activity od 1,5 L.

A što nam sve donose Jana vitamin immuno i Jana vitamin activity?

Osim osvježavajućeg voćnog okusa uz malo kalorija, novo pakiranje osigurava vitamine i minerale za sve one izložene povećanim tjelesnim ili mentalnim naporima, ali i za one koji mnogo energije ulažu u osmišljavanje isprika za izbjegavanje bilo kakvih aktivnosti.

Uz vitamine B3, B5 i B6, Jana vitamin activity donosi bolju funkciju mišića, živčanog sustava te proizvodnju energije. A kao što i samo ime govori, uz vitamine B6 i B12, vitamin C i cink Jana vitamin immuno doprinosi normalnom održavanju funkcija imunološkog sustava.

Uz prodajne aktivnosti i najave vrućeg ljeta te pripremljenost u svim segmentima poslovanja Jamnica i s novim proizvodima zadovoljava potrebe tržišta i vjernih kupaca.

Prethodni članakBadel 1862 predstavio luksuznu liniju brenda Korlat
Sljedeći članakNa zagrebačkom Črnomercu održan Sajam dobrosusjedstva