KategorijeAnalizaJuhe – Rast ukupne vrijednosne prodaje

Juhe – Rast ukupne vrijednosne prodaje

U posljednjih godinu dana, zaključno s prosincem 2022. godine, kategorija juha zabilježila je rast ukupne vrijednosne prodaje.

Juhe obuhvaćaju sve juhe u prahu koje se pripremaju u kombinaciji s vodom i zahtijevaju kuhanje te instant juhe u prahu za čiju je pripremu potrebna vruća / vrela voda i mogu se odmah konzumirati. Također, u kategoriju juha uključene su gotove juhe koje je dovoljno podgrijati prije konzumiranja.

U posljednjih godinu dana, zaključno s prosincem 2022. godine, kategorija juha zabilježila je rast ukupne vrijednosne prodaje. Promatrano po segmentima, važno je naglasiti kako su u promatranom godišnjem periodu i segment bistrih juha i segment krem juha zabilježili rast vrijednosne prodaje u odnosu na isti period prošle godine. Čak 69% ukupne vrijednosne prodaje kategorije juha ostvaruje se kroz moderne formate, dok se kroz tradicionalne formate prodaje preostalih 31%.

U posljednjih godinu dana, zaključno s prosincem 2022. godine, promatrajući vrijednosno, vodeća tri proizvođača zastupala su 95% vrijednosne prodaje juha. Abecednim redoslijedom oni su: Nestle, Podravka i Unilever.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...