juicy-vita-piksa-limun-500gNakon što je Jamnica d.d. nedavno okusom grejpa u pakiranju za ugostiteljstvo proširila svoj asortiman brenda Juicy Vita, ovih dana na tržište su plasirana i nova pakiranja ovog vitaminskog napitka namijenjena maloprodaji.

Tako su potrošačima, uz mogućnost uživanja u tri citrusna okusa – naranče, limuna i grejpa, od sada otvorene i nove mogućnosti odabira željenog pakiranja. Naime, uz pakiranje od 1000 g, koje je potrošačima dostupno u maloprodaji, na tržištu se od sada okusi naranče i limuna mogu pronaći i u pakiranjima od 200 g i 500 g.

Nova pakiranja učinila su ovaj proizvod još dostupnijim, a za sve koji žele u ovom vitaminskom napitku uživati i van svog doma, u restoranu ili kafiću, tu je Juicy Vita u vrećicama od 15 g. Priprema ovog napitka brza je i jednostavna, a jedna čaša Juicy Vite nadopunjuje čak 50 posto dnevno preporučene količine vitamina.

Juicy Vita zdravo je osvježenje za svaku priliku jer sadrži 10 prijeko potrebnih vitamina, a proizvodi se bez dodatka umjetnih bojila i aroma.