jamnica-juicy-vita-limun-1kgjamnica-juicy-vita-naranca-1kgVitaminski instant napitak Juicy Vita iz Jamnice u maloprodaji je prisutan u obiteljskim pakiranjima volumena 1 kg dostatnima za pripravu 13 litara napitka s okusima naranče i limuna dok je u HoReCa kanalu dostupan u vrećicama od 15 g te dodatnim okusom od grejpa.

Juicy Vita napici mogu se kupiti kod svih većih trgovačkih lanaca te kod većine malih trgovaca, kažu iz Jamnice. “U suradnji s veletrgovcima prisutni smo u ugostiteljskim objektima u kojima se nalaze i ostali proizvodi iz našeg asortimana koji čine dio ukupne ponude unutar pojedinog ugostiteljskog objekta.”

Prema podacima agencije Nielsen, u vremenskom periodu od svibnja do kraja 2011. godine, od kada je Juicy Vita prisutna na tržištu praškastih napitaka, udio u segmentima pakiranja u kojima je prisutna kontinuirano raste te iznosi više od 12% tržišta, navode iz proizvođača te dodaju kako u ovoj godini očekuju dodatni rast udjela na tržištu u postojećem asortimanu te kroz razvoj novih pakiranja i okusa.

Kao preporuku za trgovce iz Jamnice ističu kako Juicy Vita predstavlja alternativu zdravih vitaminskih napitaka visoke kvalitete a povoljnije cijene od konkurencije, što je ujedno i korist krajnjemu kupcu koji za manju cijenu na prodajnom mjestu može dobiti proizvod visoke kvalitete i vrhunskog sastava sirovina.

“U ovoj kategoriji uskoro pripremamo novosti koje će također biti popraćene i nastavkom prošlogodišnje marketinške kampanje s Juicy Vita likovima u glavnim ulogama. Kampanja će biti prisutna na televiziji, radiju i u tiskanim medijima uz snažnu potporu marketinških aktivnosti na samom prodajnom mjestu te uz pomoć digitalnih komunikacijskih medija”, ističe Nenad Gorjanović, Brand Manager za grupu proizvoda bezalkoholnih pića.