RobertoGiugliano_BrankaSlaveska_1Kompanija Heineken Hrvatska predstavila je novu zvijezdu svog portfelja – Karlovačko Nepasterizirano Retro, pivo vrhunske kvalitete koje spaja izvoran okus nepasteriziranog piva s naprednim procesom proizvodnje.

Novi proizvod karakterizira tradicionalan pristup u proizvodnji uz korištenje suvremenih metoda odvajanja kvasca od piva. Ovakav proces proizvodnje osigurava mu bogat okus i svježinu, a kako nije pasterizirano, ima nešto kraći rok za uživanje – 48 dana. Osim toga, Karlovačko Nepasterizirano Retro ne sadrži konzervanse.

“U prošlosti piva nisu bila pasterizirana jer nije postojala tehnologija koja bi to omogućavala. Tu tradiciju sada oživljavamo te smo, uz naprednu tehnologiju proizvodnje, stvorili Karlovačko Nepasterizirano Retro, pivo vrhunske kvalitete koje nas vraća u dobra stara vremena. Sigurni smo da će ljubitelji piva uživati u njegovoj svježini i izvornom okusu”, rekao je Roberto Giugliano, direktor marketinga Heinekena Hrvatska.

Karlovačko Nepasterizirano Retro predstavljeno je u sklopu nacionalne inicijative “Kupujmo hrvatsko” kojom se podupire hrvatsko gospodarstvo.

Promocija_KarlovacakoNepasteriziranoRetro“Naše proizvode karakterizira iznimno pažljiv odabir vrhunskih sirovina, a posebno se ponosimo time što je i u proizvodnji piva Karlovačko Nepasterizirano Retro korišten ječam s hrvatskih polja. Osim ječma, inicijativu korištenja hrvatskih sastojaka ove smo godine proširili i projektom otkupa domaćih limuna te mandarina za naše radlere. Vjerujemo da domaći proizvođači mogu proizvesti vrhunske sirovine i na ovaj način želimo potaknuti hrvatsku poljoprivredu”, rekla je tim povodom Branka Slaveska, predsjednica Uprave Heinekena Hrvatska skrenula pažnju na inicijativu korištenja hrvatskih sastojaka u proizvodnji Karlovačkog i njegovih ekstenzija

Karlovačko Nepasterizirano Retro potrebno je čuvati na hladnom i tamnom mjestu, po mogućnosti u rashladnim uređajima, te u njemu odmah uživati. Proizvod je dostupan u supermarketima i ugostiteljskim objektima diljem Hrvatske u pakiranju od 0,5l.