grundig Sos zajednicaU današnje vrijeme rijetko tko može zamisliti život bez kompjuterskih pomagala ili televizije. No, vjerovali ili ne, još uvijek postoje oni kojima TV prijemnik predstavlja luksuz.

Kako naši mladi, stanovnici SOS Zajednice mladih, ne bi bili jedni od njih, pobrinuo se naš veliki prijatelj i partner Grundig Intermedia GmbH, Hrvatska.

Nakon što su kuhinju, u kojoj se hrani 12 mladih iz SOS Zajednice mladih Velika Gorica, oplemenili korisnim kućanskim aparatom, perilicom posuđa Beko, naši su nas partneri obradovali s čak šest Grundig televizora.

Kako bi se uvjerio koliko je zapravo oplemenio svakodnevicu naših mladih, direktor Grundig Intermedia Hrvatska, gospodin Marijan Haramija, došao nam je u goste i družio se s mladima u ugodnom ambijentu dnevnog boravka i ‘najmirisnijem’ dijelu kuće – kuhinji.

Grundig Intermedia je tvrtka koja iza sebe ima dugu i bogatu povijest na koju su iznimno ponosni, ali svoj imidž grade na savršenom spoju prošlosti i budućnosti u kojem su prepoznali ljepotu pomaganja. Tako su u sklopu svog društveno odgovornog poslovanja odlučili pomoći SOS Dječjem selu Hrvatska koji skrbi za 240-ero djece bez roditelja i roditeljske skrbi.

Kako bi njihov život učinili ugodnijim, ljepšim i bezbrižnijim te pomogli SOS Udruzi u ostvarivanju misije sretnog djetinjstva kakvog zaslužuje svako dijete svojim rođenjem, sklopili su suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska i dobili pouzdanog partnera za sva vremena.