kit-kat-break-box-410Nestléova prepoznatljiva robna marka čokoladice Kit Kat zajedno sa svojih 13 milijuna Facebook fanova organizira najveću pauzu na svijetu.

Unutar ove dvotjedne kampanje svi fanovi Kit Kat Facebook stranice slali su poruke prijateljima u obliku videa i slika koje su se čuvale u njihovoj osobnoj virtualnoj kutiji za pauzu (Break box).

Na dan najveće pauze na svijetu, 11. listopada, kutija će se otvoriti te će svi fanovi moći pogledati zabavan i neočekivan sadržaj koji ih, tijekom “pauze za cijeli svijet”, neće ostaviti ravnodušnim.

Kit Kat je sinonim za odmor i pauzu još od 1957. godine kada je kreiran njegov, sada već čuveni slogan – “Napravi pauzu, uzmi Kit Kat” (Have a break, have a Kit Kat).

Ekskluzivan dodatak Kit Kat Facebook stranici kreiran posebno za ovu prigodu – Najveća pauza na svijetu – predstavlja više od aplikacije: omogućava fanovima i njihovim prijateljima da zajedno budu dio najveće pauze na svijetu.

Oni koji se žele priključiti akciji i sudjelovati još uvijek mogu poslati svoj sadržaj na www.facebook.com/kitkat, sve do sutra, 11. listopada.