kozmo-sve-za-vasu-malu-muzu-naslovnica-largeLanac drogerija Kozmo, u povodu obilježavanja Međunarodnog dana prava djeteta koji se u cijelom svijetu obilježava 20. studenog na godišnjicu donošenja UN-ove Konvencije o pravima djeteta, sutra će u svim svojim dućanima u Hrvatskoj dijeliti posebnu knjižicu koja će budućim roditeljima olakšati pripreme za rođenje i prve mjesece njihove bebe, navodi se u današnjem priopćenju Kozma.

Knjižica naziva „Sve za Vašu malu mazu :)“ zapravo je praktična lista proizvoda korisnih svakoj trudnici i mami, a sastavljena je prema iskustvima, savjetima i prijedlozima majki te podijeljena u četiri tematske cjeline.

Prva cjelina „Pripremite se za porod“ donosi pregled proizvoda koji bi se trebali naći u torbi koju će buduća majka ponijeti u rodilište, dok druga cjelina „Njega vaše bebice“ podsjeća na proizvode koje je potrebno pripremiti za izlazak bebe iz rodilišta.

Treća i četvrta cjelina, „Od flašice do prvog zalogaja“ te „Bebino gnijezdo“, zasigurno će biti od velike pomoći cijeloj obitelji pri opremanju doma za njihovu prinovu, ali i kupovini proizvoda za prva bebina putovanja i slične prilike.

Iz Kozma ističu kako ovom knjižicom žele olakšati pripreme za najvažniju, ali i najljepšu ulogu u životu svake obitelji, te im pomoći u brizi za dijete od prvog dana njegovog života.