halit-ergenc-konzum-tv-spot-largeIz trgovačkog lanca Konzum za danas su najavili početak emitiranja svog novog reklamnog spota u kojem glume Halit Ergenc i Berguzar Korel, trenutačno vjerojatno najpopularniji strani glumci u Hrvatskoj.

Emitiranju cjelokupnog TV spota predstojalo je nekoliko dana emitiranja skraćene verzije kojom je najavljena cjelokupna Konzumova kampanja.

Dolazak ovog popularnog glumačkog para realizirao se na poziv Konzuma i bio je popraćen iznimnom pažnjom javnosti i njihovih obožavatelja, podsjećaju iz Konzuma.

U spotu je glavnu žensku ulogu odigrala hrvatska glumica Marijana Mikulić, koja se našla u ulozi obožavateljice Halita Ergenca – Ane i koja sanja večeru s njim uz  violine i vino. I baš kad je shvatila da je to ipak samo san, „Ana“ drugog dana ugleda ni više ni manje nego „popularnog Onura“ u Konzumu, gdje slijedi poziv na kavu i puno smiješnih situacija.

Scenarij za ovaj televizijski spot potpisuju kreativci marketinga Konzuma i Euro RSCG Zagreb, a produkcija je povjerena Planetu B. Spot je snimljen u rekordno kratkom vremenu na svega dvije lokacije u Zagrebu i Ivanić Gradu, a režirao ga je Ivan Živković.

!Iznimna popularnost serije „1001 noć“ koju svakodnevno prati više od 800.000 ljudi te Halita Ergenca i Berguzar Korel potaknula je Konzum da angažiranjem dodatno iznenadi i nagradi svoje kupce u sklopu svoje nove kampanje pod sloganom ‘Konzum ostvaruje Vaše snove’. Ovaj TV spot samo je dio cjelokupne Konzumove kampanje koja će uključivati i veliku nagradnu igru koja će najsretnije kupce nagraditi putovanjem u Istanbul i druženjem s poznatim glumcem”, navodi se u priopćenju.

Kampanja će uključivati i neke dodatne Konzumove TV spotove koji će se reklamirati krajem godine, a emitirat će se i na tržištima regije – Bosne i Hercegovine i Srbije.