web-strategija-x-4U svom desetom izdanju konferencija će biti posvećena primjeni interneta u poboljšanju turističke ponude

Prema istraživanju agencije GfK, internet u Hrvatskoj koristi 70 posto ljudi. Istovremeno, putem interneta kupuje samo 11 posto korisnika. Tko onda dobro zarađuje u online prodaji kod nas i u regiji?

Naši prodavatelji roba i usluga na internetu najviše profitiraju kada ponudu nude stranim državljanima kojima je online kupovina postala već uobičajena. A koja je to najprofitabilnija branša za online prodaju kod nas i u regiji? Pa naravno – turizam!

Stručni predavači za online prodaju u turizmu, okupljeni na referentnom mjestu za poslovanje putem interneta – trodnevnom edukativnom događaju Kolektiva Web::Strategija X – Ugodno popunjen gospodin Turizam (skraćeno KWS10), pozivaju sve koji se bave prodajom turističkih aranžmana, putovanja i smještaja da se odazovu od 16. do 18. 03. 2011. (od srijede do petka) u Hypo centru i VMD zgradi u Zagrebu kako bi saznali za presudne vještine ne samo za poboljšanje prodaje svoje turističke ponude, već i za proširenje turističke sezone.

Upravo o tome kako uspješno kombinirati prednosti web tehnologija, društvenih mreža i online bookinga u poboljšanju online prodaje turističke ponude prenijet će kroz svoja znanja i iskustva stručni predavači od kojih su neki radili za velike domaće i strane hotelske lance, turističke agencije, a drugi za za manje hotelske smještaje i male apartmanske ponude. Mješavina stručnjaka iz različitih područja prednost je koju Vam trenutno jedino ova konferencija može dati za ovogodišnju turističku sezonu.

“Zbog svojih prednosti, mogućnost online bookinga otvara put sve većem broju inozemnih turista koji traže i očekuju tu mogućnost online rezervacija. Kako osvojiti online posjetitelje i koje sve mogućnosti su Vam na raspolaganju sve to možete saznati na najvećoj regionalnoj konferenciji o web prodaji – Kolektiva Web::Strategiji X”, kazao je Branko Vujić, predsjednik programskog odbora konferencije.

Cijena ulaznice od 900 kn + PDV vrijedi do 1.3.2011. godine.

Prijaviti se možete ovdje.