Gebrüder Weiss svojim klijentima olakšava poslovanje i to digitalnom korisničkom platformom myGW. Riječ je o korisničkom portalu putem kojeg klijenti Gebrüder Weissa mogu jednostavno, brzo i transparentno pratiti tijek prijevoza svoje robe, isporuku i skladištenje u realnom vremenu. Uz to, portal je interaktivan i jednostavan za upotrebu, a klijentima nudi brze odgovore na sva pitanja te pristup dokumentima vezanima uz poslovanje s Gebrüder Weissom.

Portal myGW digitalna je platforma prisutna u 15 zemalja diljem Europe i svijeta. Preko 2.600 klijenata i 7.900 korisnika u bilo koje vrijeme s bilo koje lokacije pristupa portalu radi uvida u tijek logističkih procesa. U Hrvatskoj preko 200 lokalnih klijenata izdaje dnevne naloge za prijevoz, prati tijek isporuke pošiljke te komunicira u realnom vremenu.

Daljni razvoj i nadogradnja portala ovisi o povratnim informacijama korisnika, dnevnim potrebama i zahtjevima u cilju što boljeg korisničkog iskustva. Do kraja godine u planu je uvesti portal u sve zemlje gdje je Gebrüder Weiss prisutan sa svojim poslovnicama.

“Jednostavnost portala za korištenje, dostupnost te posebne značajke kao što je interaktivna komunikacija i informacija o očekivanom vremenu isporuke unutar dva sata oduševljava naše klijente” izjavila je Alma Suhić, voditeljica marketinga i prodaje, te dodala kako su posebno ponosni na jedinstvenost portala, jer pokriva kompletno poslovanje i u cestovnom i zračnom i pomorskom prijevozu kao i pokrivenost skladišno-logističkog poslovanja.

Portal myGW nikako nije zamjena za direktni kontakt između klijenta i osobe za kontakt nego njegov digitalni, moderni dodatak. Dodana vrijednost: više fleksibilnosti, sigurnosti i transparentnosti.

Daljnje informacije www.gw-world.com/hr/mygw/.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!