KTC uručio donaciju daruvarskoj Udruzi “Korak dalje”

Udruga brine o osobama s intelektualnim teškoćama, djeci s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima, a tijekom travnja i kupci KTC-a imali su priliku podržati humano djelo kupovinom ulja Tena u KTC supermarketima

Trgovački lanac KTC daruvarskoj Udruzi “Korak dalje” uručio je donaciju od 4.000 eura. Kako su priopćili iz KTC-a, nastavak je to humanitarnih aktivnosti u suradnji s njihovom dugogodišnjem partnerom Tvornicom ulja Čepin kojima podupiru i pomažu rad najpotrebitijih udruga kao što je “Korak dalje”. Udruga brine o osobama s intelektualnim teškoćama, djeci s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima, a tijekom travnja i kupci KTC-a imali su priliku podržati humano djelo kupovinom ulja Tena u KTC supermarketima.

Donaciju je predsjednici Udruge Renati Žukini uručila predsjednica Uprave KTC-a, Daliborka Kranjčić. Donaciju će iskoristiti za radove na centralnom grijanju kako bi spremniji dočekali hladnije dane. Iz KTC-a poručuju kako i narednih mjeseci planiraju nastaviti sa sličnim društveno odgovornim aktivnostima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakIAB Croatia izdao smjernice za Digital Out-of-Home oglašavanje
Sljedeći članakUNICEF i Kaufland podržali inkluzivno obrazovanje