Torta vanilija-ƒokoladaLedo ponuda bogatija je za četiri nove torte koje nude za svakoga po nešto. Bogata Ledo ponuda sada, po prvi put, u asortimanu osim sladolednih torti, ima i torte s kremama.

Riječ je o sladolednim tortama Torti vanilija-čokolada, Torti Sacher, te o ručno rađenim kremasto biskvitnim tortama Biedermeier i Cheesecake – a sve redom istinskim klasicima među tortama, prepoznatljivim i omiljenim najširem krugu ljubitelja slatkih zalogaja.

Torta SacherLedo torta vanilija-čokolada poput pravog je umjetničkog djela. Na njezinom se dnu nalazi fini mekani biskvit – krem sladoled okusa vanilije i čokolade čiji su rubovi dodatno ukrašeni preljevima od bijele i mliječne čokolade.

Torta Sacher izvrsna je sladoledna torta napravljena od sladoleda okusa browniesa i čokolade obogaćenog  preljevom od marelice s dodatnim preljevom od čokolade.

Torta BiedermeierOsim što je nevjerojatno ukusna i slasna, Krem torta Biedermeier zanimljiva je i zbog svojeg imena. Naime, Biedermeier je bio umjetnički pokret koji je u 19. stoljeću bio prisutan u srednjoj Europi te je naglasak stavljao na ugodu obiteljskog života i večernja druženja s prijateljima uz knjige, ples i poeziju.

Torta CheesecakeNjezin ukusni punjeni biskvit, preliven vrhnjem i čokoladom, odmor i uživanje s najdražim osobama ili druženje s prijateljima učinit će pravom gozbom.

Krem torta Cheesecake ima brojne obožavatelje zahvaljujući vrhunskom okusu i laganom kremastom nadjevu od sira. Nadjev cheesecake torte napravljen je od ABC sira koji s podlogom od drobljenih keksa čini jedinstvenu kombinaciju.