Ledo AUTOMOTO – proizvod i kampanja za gas do daske

Od pojavljivanja na tržištu sredinom ožujka, novi Ledo sladoledi na štapiću AutoMoto, među klincima su izazvali pravu pomamu. Nakon objave o početku nagradne igre za spomenuti sladoled na našem portalu nanizali su se brojni komentari, mailovi i telefonski pozivi. Tragom naših čitatelja odlučili smo saznati više.

AUTO štapić je novi sladoled na štapiću okusa vanilije i čokolade koji dolazi u obliku tri različita automobila prelivena kakao preljevom. MOTO štapić je novi sladoled okusa vanilije s četiri različita motocikla otisnuta u kakao preljevu.

Posebnost i tajna uspjeha ovih sladoleda je ta što se u svakom sladoledu nalazi paketić s 2 AutoMoto kartice s pripadajućom sličicom. Ambalaža i pripadajući poklon napravljeni su vrlo kvalitetno i dopadljivo. Kartice su napravljene od kvalitetne plastike i tiska, dok će na svjetlucave naljepnice “otkinuti” i djevojčice.

Kolekcija sadrži 140 različitih kartica s pripadajućim samoljepljivim sličicama automobila podijeljenih u 14 skupina. Kartice mogu poslužiti za igru i razmjenu dok se sličice lijepe u album i sakupljaju za nagradnu igru. Nagrade se mogu osvojiti i instant nagradnim karticama.

Skupljanjem i kroz igru klinci mogu štošta naučiti o uzbudljivom “svijetu oktana”. AutoMoto album prikazuje koja su najbrža, najjeftinija, najprodavanija, najsigurnija i najluksuznija vozila na svijetu te daje pregled top deset coupe/cabria, ekoloških vozila, terenaca, trkaćih automobila, tunera, koncepata, motocikala te zabavni top 10 miks vozila.

Sve informacije o ovom novom sladoledu i nagradnoj igri mogu se doznati na službenoj web stranici ili na besplatni telefon 0800 5525. Doduše, telefon nije od velike koristi jer je operatera gotovo nemoguće dobiti i to je jedina zamjerka ove kampanje. Internet stranica je sadržajna i zanimljiva te poput samog proizvoda odlično napravljena i izdizajnirana. Jedino što eventualno nedostaje je forum gdje bi posjetitelji mogli iznijeti svoje upite, povezati se i razmijeniti sličice ili kartice za što, kako smo se uvjerili na našem portalu i drugim forumima, postoji velik interes.

Uz zabavu, igru i edukaciju, te povrh svega slastan sladoled uspjeh ovog proizvoda definitivno fura u šestoj brzini.