LEDO štrukli obogaćeni novim okusima

Njegujući bogatu hrvatsku kulinarsku tradiciju, Ledo je na tržište lansirao tri nova specijaliteta. Tradicionalni Ledo štrukli, praktični, jednostavni za pripremu i nadasve ukusni, sada su obogaćeni novim okusima, a jednako prijaju kao toplo predjelo, glavno jelo ili kao desert.

Nove Ledo Štrukle s nadjevom od sira prelivene vrhnjem, voćne štrukle s nadjevom od sira i višanja prelivene vrhnjem, te štrukle s nadjevom od sira i slaninom također prelivene vrhnjem nalaze se u praktičnom pakiranju u pliticama spremnim za pečenje i serviranje za samo 30 minuta.

Autohtoni hrvatski specijalitet, štrukli, jedno su od najpoznatijih jela sjeverozapadne Hrvatske. Prema originalnom receptu, tijesto za njih razvlači se ručno te se puni svježim kravljim sirom. Tajna omiljenosti ovog jela leži u bezbroj mogućnosti pripreme pa tako, osim originalnih slanih verzija, postoje i štrukli sa slatkim nadjevima.

Mekani, nježni i podatni za nepce štrukli su jelo svjetske slave koje niti jednog gosta ne ostavljaju ravnodušnim, stoga su izvrsni Ledo štrukli pravi izbor kada je potrebno oduševiti goste ili kada se jednostavno želite fino pogostiti u svome domu.

Ledo štrukle osim gastronomskog užitka nose i brojne druge, nutritivno vrijedne sastojke. Prvenstveno zbog svježeg kravljeg sira koji predstavlja vrijedan izvora kalcija – čuvara zdravih i snažnih kostiju i zubi. No, i ostali sastojci poput vrhnja, slanine i višanja imaju svoje atribute. Vrhnje je uz slaninu vrijedan izvor energije, a ujedno osigurava važne vitamine B skupine te željezo i cink bitne za normalno funkcioniranje organizma i jačanje imunološkog sustava koji je osobito zimi stavljen na kušnju. Višnje obiluju vitaminom C, prvakom u borbi protiv viroza.

Ledo štrukle u tri nova okusa i iznimno praktičnom pakiranju olakšat će svaku nedoumicu koja počinje s …. a što bismo danas jeli?

Prethodni članakAgrokor prodao 400 milijuna eura obveznica uz kamatu 10 posto
Sljedeći članakRadnici Peveca u štrajku dok im se ne isplate zaostale plaće