Priča o zaljubljenim rodama zaživjela je na novoj ediciji Jane uz poruke ljubavi poznate spisateljice Ingrid Divković.

Malim životnim mudrostima o snazi ljubavi prema sebi i bližnjima posvetila se hrvatska spisateljica Ingrid Divković.

Njene poruke o životu, prijateljstvu i jedinstvenoj snazi ljudskog duha i njegovoj spremnosti na izazove prenosi nova edicija Jane Vode s porukom, posvećena Malenoj i Klepetanu. Iako nas od djetinjstva uče da ljubav dolazi u mnogim oblicima.

Brojni građani Lijepe naše uvjerili su se u to prateći nevjerojatnu priču Malene i Klepetana, naizgled posve “običnih” roda koje su i najvećim skepticima pokazale da je međusobnoj predanosti nemoguće stati na put.

Fotografije rode Malene, koja na krovu obiteljske kuće u malenom slavonskom mjestu Brodska Varoš iz godine u godinu strpljivo čeka povratak svoga Klepetana, obišle su svjetske medije i ljudima diljem svijeta prenijele poruke vjernosti i ljubavi.

Brojne nagrade i priznanja, od svjetskog festivala u kreativnom oglašavanju u Cannesu, koji je “Malenu i Klepetana” nagradio brončanim Lavom, do brojnih drugih festivala na kojima su svoj sud o najboljima donosila neka od najvećih imena iz svijeta marketinga i medija, potvrda su jedinstvene priče o ljubavi koja je dotaknula prvenstveno potrošače, a zatim i stručnjake.

Nesvakidašnje svjedočanstvo o snazi ljubavi pronašlo je svoj put i do nove edicije Jane Vode s porukom koju krase ilustracije upravo Malene i Klepetana.