Online trgovina Mall.hr je u prvoj godini poslovanja napravila veliki skok na hrvatskom tržištu i zato je dobila posebno priznanje komisije natjecanja web trgovac godine, koja svake godine dodijeli nagradu Shopper’s Mind Committee Award onoj online trgovini koja se prošle godine najviše isticala

Komisija je ove godine izabrala Mall.hr kao trgovinu koja je, od 50 hrvatskih online trgovina, od siječnja 2016. do ožujka 2017. zabilježila najveći porast.

Hrvatska online trgovina Mall.hr je dio internacionalne skupine Mall Group, koja je vlasnik najvećih online trgovina u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Sloveniji.

“Mall.hr je nova online trgovina u Hrvatskoj, zato smo prošle godine sve usmjerili na to da bolje prilagodimo ponudu i usluge hrvatskom tržištu. Iskustva Mall Group iz drugih europskih država pokazuju da je svako tržište specifično stoga smo se trudili slušati hrvatske kupce i približiti im svoju prodajnu uslugu, što su prepoznali i kupci”, rekla je Lea Benedejčič, direktorica online trgovine Mall.hr na podjeli nagrade Shopper’s Mind u Zagrebu.

Kaže da ih nagrada i rezultati raduju, jer dokazuju da su se ulaska na hrvatsko tržište primili na pravi način. Prvu godinu rada su posvetili prilagođavanju hrvatskom tržištu, te upoznavanju navika kupaca, a za drugu poslovnu godinu imaju još ambicioznije ciljeve. Nagradu Shopper’s Mind Committee Award vide kao dodatni poticaj za kolege koji su dio online trgovine Mall.hr.

Online trgovina Mall.hr ima u ponudi čak 15 kategorija u kojima kupci mogu kupovati automobilske pneumatike, IT opremu, audio i video opremu, sportsku opremu, hranu i dodatke za njegu pasa i mačaka, dječju opremu, igračke, sve za opremanje doma, alat i ostale dodatke za uređenje vrta i doma, te artikle brze potrošnje poput deterdženata, sredstava za čišćenje, dodataka za osobnu njegu, parfema, … Mall.hr je online shopping centar u kojem može kupovati cijela obitelj.

Narudžbe dostavljaju po cijeloj Hrvatskoj, čak i na otoke, a kupci svoje narudžbe mogu preuzeti i osobno, na mjestu za isporuku u Zagrebu.