Na 54. sjednici Vijeća članova Hrvatske udruge poslodavaca za predsjednicu Vijeća članova u četverogodišnji mandat izabrana je gđa. Marina Pulišić, članica Upravnog odbora Jadran Galenskog Laboratorija iz Rijeke, a za dopredsjednike gđa. Dina Tomšić, voditeljica podružnice Zagrebački velesajam i g. Denis Sušac, direktor tvrtke Mono d.o.o. Osijek

U Nadzorni odbor HUP-a izabrana je gđa. Maša Smokrović, ravnateljica Ustanove za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju u kući “Helena Smokrović”.

“Zahvaljujem svima na ukazanom povjerenju koje ću se potruditi opravdati u narednom mandatu. Dugogodišnjim radom u farmaceutskoj industriji te iskustvom koje sam stekla kao članica Uprave JGL nadam se doprinijeti radu HUP-a kroz novu ulogu predsjednice Vijeća članova. HUP je važan socijalni partner te institucija koja svojim radom i djelovanjem štiti interese svih poslodavaca u Hrvatskoj te predstavlja primjer kvalitetne platforme za rast i razvoj poduzetništva”, zaključila je Pulišić i ovom prilikom zahvalila g. Damiru Skenderu na vrijednom radu u njegovom mandatu predsjedanja Vijećem članova.

Marina Pulišić, mr. pharm., profesionalnu je karijeru započela 1983. godine u Ljekarni Jadranu Rijeci na čijim je temeljima 1991. osnovan Jadran– Galenski laboratorij (JGL).

Sudjelovala je u svim etapama rasta i razvoja tvrtke, obavljajući cijeli spektar različitih poslova te je danas članica Upravnog odbora JGL d.d.

Aktivni je i svesrdni promotor farmaceutske struke, ističući pritom brojne vrednote ovog interdisciplinarnog područja koje stručnjacima daje izvanrednu širinu i platformu za obavljanje i najodgovornijih poslova.