Marker d.o.o. najnagrađivanija je hrvatska web agencija za uvođenje eCommerce rješenja. Marker je tim od 30 zaposlenika različitih profila, znanja i kompetencija koji su do sada isporučili više od 180 web trgovina na najvišoj razini kvalitete. Najčešće je riječ o složenijim web trgovinama kod kojih se puno pažnje posvećuje razradi korisničkog iskustva i koje su povezane s jednim ili više vanjskih sustava (ERP, PIM, Loyalty, CRM i sl.), no izradili smo i dosta manjih web trgovina za koje nam je drago da se dobro razvijaju i da stalno unaprjeđuju svoj online nastup.

Naš tim čine programeri, dizajneri, stručnjaci za definiranje korisničkog iskustva, voditelji projekata, stručnjaci za sadržaj na web stranicama, korisnička podrška te osobe u prodaji i marketingu, a naše se usluge sastoje od priprema tvrtki za uvođenje maloprodajne (B2C) ili veleprodajne (B2B) online prodaje, izrade web trgovine, marketinga za web trgovine, omnichannel rješenja i optimizacije za konverzije u zrelijim fazama poslovanja.

“U Markeru stalno radimo na novim rješenjima, ulažemo u znanje, pratimo trendove i konzultiramo klijente. Kvaliteta našeg rada prepoznata je kako od strane klijenata, tako i od strane struke, pa je Marker dobitnik brojnih priznanja za rješenja koja je plasirao na tržište. Trudimo se i drago nam je kada se to prepoznaje. Retail nije nestao niti neće još neko vrijeme, no navike kupaca mijenjaju se brže nego ikada. Kao trgovac morate se pobrinuti da kupovina bude jedinstveno iskustvo”, ističe Ivica Kruhek, direktor Markera.

Velika potražnja od početka krize uzrokovane koronavirusom dovela je do snažnog rasta potražnje za plasmanom robe putem interneta pa su mnogi klijenti u želji da otvore novi webshop ili unaprijede postojeći zakucali na vrata Markera. “Nakon početnog šoka javlja nam se zaista puno tvrtki koje bi željele pokrenuti web trgovinu. Možemo reći da se razvoj koji bismo postepeno imali nekoliko godina sveo u mjesec dana i sve to iziskuje puno resursa kod trgovaca, logističara i kod nas tako da smo svi od početka pandemije maksimalno angažirani”, ističe Kruhek.

U Markeru smo spremni odgovoriti na sve izazove tržišta pa i na ovu krizu gledamo kao na priliku koja će iznjedriti kvalitetnije stanje u maloprodaji te snažno utjecati na razinu korištenja digitalnih usluga kod građana Republike Hrvatske. Usporedo s tim očekuje se i rast značaja i udjela online prodaje.
Budite spremni na promjene!

MARKER d.o.o.
Varaždinska ulica br. 8, II. odvojak – Jalkovec, 42000 Varaždin
Kontakt: +385 42 421 701
+385 42 421 704
+385 95 600 3333
info@marker.hr