Home-exchangePrvih 100 korisnika MasterCard kartica može potpuno besplatno zamijeniti svoj dom za jednu od 60.000 nekretnina u preko 150 zemalja svijeta na šest kontinenata.

MasterCard poziva sve ljubitelje putovanja da posjete različite svjetske destinacije uz portal HomeExchange Hrvatska.

Riječ je o hrvatskoj inačici najvećeg svjetskog portala za zamjenu kuća i stanova HomeExchange.com.

Na portalu je trenutno u ponudi 60.000 nekretnina u preko 150 zemalja svijeta od kojih je čak 550 ponuda za razmjenu iz Hrvatske. Hrvati su u posljednjih godinu dana obavili više od 1.000 zamjena nekretnina, a osim privatnih vlasnika, HomeExchange su prepoznali i iznajmljivači kao odličan način da svoju kuću ili apartman daju u zamjenu u vrijeme predsezone ili posezone.

MasterCard je prepoznao ovu priliku za putovanja, kao i vrijednost projekta te daruje besplatno jednogodišnje članstvo na web portalu HomeExchange Hrvatska.

Naime, u tijeku je akcija u kojoj prvih 100 zaljubljenika u putovanja, ujedno i MasterCard korisnika, može dobiti besplatno jednogodišnje članstvo te zamijeniti svoje domove za domove ljudi iz cijelog svijeta. Ovo članstvo vrijedi za neograničen broj zamjena u trajanju od godine dana, bez dodatnih troškova za zamjenu.

Na putovanjima je važno imati i pouzdanu pratnju. Proizvodi i rješenja koja MasterCard nudi čine kupovinu i putovanja jednostavnijima, sigurnijima i zabavnijima za sve.

MasterCard kartice prihvaćene su na 36,9 milijuna prodajnih lokacija u svijetu pa se korisnici mogu bez problema uputiti u avanturu i isprobati sve što će im nove destinacije ponuditi, bez brige imaju li dovoljno gotovine na raspolaganju.

Mnogi su već isprobali ovaj način putovanja te su mijenjali svoje domove za domove drugih diljem svijeta i doživjeli nezaboravna iskustva. Jedno od tih iskustava doživio je Šime J. koji je ugostio četveročlanu obitelj iz Strasbourga na 8 dana u svojoj kući u Baškoj Vodi. U zamjenu je boravio tri tjedna u stanu od 200 m2 u centru Strasbourga, a u koji je oduvijek i želio otputovati.

“U ta tri tjedna uštedio sam preko 500 eura u odnosu na druge, manje ugodne alternative poput najma sobe ili manjeg stana. Stoga mogu reći da sam do sada imao lijepih iskustava vezanih za HomeExchange te da ovaj vid razmjene predstavlja dobru alternativu drugim metodama pronalaska smještaja”, istaknuo je Šime.

Pozitivna iskustva zamjene iskusila je i Rujana L. koja je zamijenila svoju kuću na otoku Hvaru za tjedan dana boravka u luksuznom penthouseu na Koh Samui u Tajlandu. Rujana je uživala sve pogodnosti smještaja poput bazena, jacuzzija bez dodatne naknade.

“Moja zamjena je dokaz da ne morate imati vilu ili luksuzan stan da biste uživali u prekrasnoj nekretnini u nekoj tropskoj destinaciji. Članovima portala bitnije je kakvi ste vi kao osoba od toga kako je uređena vaša nekretnina, to nije presudan faktor. Tajland je moja 15 zamjena po svijetu, a godišnje ostvarim 3-4 zamjene koje najčešće nisu u isto vrijeme jer ja svoju vikendicu dajem u zamjenu i tijekom godine, a ne samo u ljetnim mjesecima”, kaže Rujana.

Više saznajte na HomeExchange Hrvatska stranici

PROMO