Platforma Online Shopping Znalac okuplja najbolje ponude iz domaćih i stranih online trgovina, informira o prednostima online kupnje, te daje mogućnost da, prijavama svojih omiljenih shopping predmeta, sudjeluje svatko tko želi i usput osvoji super nagrade.

online-shopping-znalacMasterCard Online Shopping Znalac je mjesto za prikupljanje zanimljivih i aktualnih ponuda u domaćim i stranim online trgovinama kao i za informiranje o prednostima online kupnje.

Svaka dva mjeseca, Znalac predstavlja jednu temu i svi su dobrodošli sudjelovati prijavom predmeta iz svojih omiljenih online trgovina.

Osim predmeta, možete ocijeniti i samo iskustvo kupnje u odabranoj trgovini. Najbolje prijave na kraju mjeseca osvajaju nagradu. Kako biste sudjelovali i osvojili nagrade, dovoljno je da u domaćim i stranim online dućanima potražite sitnice i predmete koje odmor znače i prijavite ih u MasterCard Online Shopping Znalac.

Pozivamo ljubitelje, stručnjake, ali i početnike koji se još nisu okušali u online kupnji, da se uključe u MasterCard Online Shopping Znalac. Bez obzira želite li saznati informacije o prednostima online kupnje, podijeliti svoje znanje o online trgovinama ili pogledati što se zanimljivo nalazi u izlogu Znalca, na ovom mjestu samo jednim klikom doći ćete do željenih informacija – baš kao u online kupnji.

Krenite u svijet Online Shopping Znalca već danas na linku