Tržišne komunikacijeDOPMetro kupcima nudi podršku pri ugradnji pametnih punionica za električna vozila

Metro kupcima nudi podršku pri ugradnji pametnih punionica za električna vozila

Metro Hrvatska je u veleprodajnom centru Jankomir organizirao druženje povodom međunarodne konferencije Energy Transition Europe 2023 posvećenoj temama poput mobilnosti i korištenja pametne energije. Tvrtka je tim povodom predstavila rješenja koja doprinose ostvarenju plana o postizanju nulte stope emisije stakleničkih plinova u cijelom svom lancu poslovanja do 2040. godine, a neka od njih, poput pametne punionice za električna vozila koje mogu koristiti svi kupci i posjetitelj, već su implementirana ispred veleprodajnog centra Jankomir.

Olaf Schulze, potpredsjednik tvrtke Metro Properties

Okupljenim gostima obratili su se predstavnici tvrtke Metro Hrvatska, potpredsjednik tvrtke Metro Properties, Olaf Schulze, zadužen za gospodarenje energijom te predstavnici tvrtki CEV technologies, SAP i Amperfied Heidelberg AG.

“Misija Metroa je biti preferirani partner svojih kupaca. To postižemo širenjem ponude i razvojem usluga s ciljem dodatne prilagodbe potrebama naših kupaca i olakšavanja njihovog svakodnevnog poslovanja. Upravo zato našim kupcima iz HoReCa sektora nudimo rješenja uz koja mogu implementirati sustave električnih punionica za svoje goste i time im ponuditi dodanu vrijednost. Metro će ih podržati prilikom odabira izvođača koji im može ponuditi potrebno rješenje te im osigurati popust na kompletnu ugradnju po principu ključ u ruke”, izjavila je Sanja Fresl, voditeljica privatne robne marke i održivosti u tvrtki.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...