Tonči Huljić i Maraska Zadar zagrebačkoj publici predstavili liniju Madre Badessa

Svako druženje, proslava ili iznenadni susret bit će veseliji, lepršaviji i temperamentniji uz mediteranske Madre Badessa rakije i likere

Svjetlan i Nina Stanić, Tonči i Ivan Huljić

Maraska Zadar u zagrebačkoj La Grmi predstavila je brend mediteranskih rakija i likera Madre Badessa nastao u suradnji s Tončijem Huljićem.

Događanje je bilo u duhu dalmatinske spize, atmosfere, šušura i vrhunskih rakija i likera, a nisu ga propustile niti broje zvijezde poput Jelene Rozge, Matije Cveka, Ivana Vukušića, Marijane Batinić, Viktorije Rađe, Mije Dimšić, Andrea Andrassy, Minee i Lorene Bućan.

Madre Badessa rakije i likeri nose zanimljive nazive i dolaze u sedam različitih okusa. Riječ je o rakijama i likerima iznimne kvalitete koji se proizvode prema tradicionalnom načinu od autentičnih lokalnih sastojaka. Svako druženje, proslava ili iznenadni susret bit će veseliji, lepršaviji i temperamentniji uz mediteranske Madre Badessa rakije i likere koje unose dalmatinski šušur i veselje gdje god se našle.

“Ove kapljice stvorene su za ljubitelje mediteranske lakoće življenja, poput mene, kao i za sve one koji žele izraziti svoju istinsku strast za lijepim, malim stvarima u životu te uživati u njima punim plućima. I punim čašama. Tamo gdje se susreću tradicija i suvremenost, gdje se poštuje izvrsnost lokalnih namirnica pretočenih u pitki užitak, tamo se piju Madre Badessa rakije i likeri. Inspirirali smo se šarmom dalmatinskih gradova i njihovim guštima”, ispričao je Tonči Huljić.

Maraska Zadar može se među rijetkima pohvaliti s tradicijom proizvodnje likera i rakija dužom od 250 godina, a kako je došlo do suradnje između Maraske i Tončija Huljića ispričao je Svjetlan Stanić, vlasnik i predsjednik Uprave Stanić grupe koja je vlasnik Maraske Zadar.

“Ova Maraskina posebna linija mediteranskih rakija i likera, rađena je s idejom da prenese mediteranski žar prema životu i uživanju u malim stvarima. Stanić Grupacija posluje na pet kontinenata, možemo reći da je “svjetski putnik”, ali onaj koji nikada ne zaboravlja svoje korijene. Tonči i ja smo dugogodišnji prijatelji, već neko vrijeme smo razgovarali o ovoj ideji. Madre Badessa linija rađena je s posebnom pažnjom i uvjereni smo da imamo proizvod koji će osvojiti mnoge te postati nezaobilazan dio malih i velikih životnih trenutaka“.

Na predstavljanju brenda Madre Badessa, osim u vrhunskim rakijama i likerima te dalmatinskoj kuhinji, gosti su imali prilike uživati u glazbi mlade glazbenice Lorene Bućan i poznatim hitovima 90-tih uz Mineu i njezin bend, a na kraju večeri zapjevao je Tonči Huljić prepoznatljive hitove Madre Badesse.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakInflacija u Njemačkoj znatno oslabila u rujnu
Sljedeći članakMetro kupcima nudi podršku pri ugradnji pametnih punionica za električna vozila