Tvrtka Pionir, proizvođač bombona, čokolada, peciva i deserata, prepoznatljiva je po kvaliteti svojih proizvoda.

pionir-minjon-desert-klasikVeć dugi niz godina Pionir proizvodi Minjon kocke, pjenasti desert koji plijeni svojim savršenim ukusom.

Specifičnost Minjona ogleda se u spoju ukusne pjene i čokoladnog preljeva, satkanog u najfinije kocke namijenjene svim generacijama.

Odgovarajući na zahtjeve tržišta, tijekom prošle godine lansiran je novi okus Minjon desert stracciatella i brusnica. U grupi Minjona u tijeku je lansiranje najnovijeg ukusa mentola i limete za sve ljubitelje hladnih deserata.

Svi nabrojani okusi Minjon kocki i Minjon deserata mogu se pronaći u pakiranju od 300 g kao i u rinfuznom pakiranju od 6 kg.

pionir-lovely-narandza-100grDrugi desert Pionira je lagani, ukusni i profinjeni Lovely. Čini ga kombinacija biskvita, pjene, voćnog želea i finog preljeva.

Po svom sastavu je unikatan na tržištu, a može se naći s ukusom jagode i naranče.

Savršen kao poklon za Dan zaljubljenih, Lovely je dostupan u gramažama od 100 g i 200 g.

Ukoliko se promatra distribucija ovih deserata u Hrvatskoj, trgovački lanac Konzum u svom asortimanu nudi oba okusa Lovely deserata kao i Minjon kocki, dok se na policama Metroa mogu pronaći 200-gramska pakiranja oba brenda. Treći veliki kupac je Spar koji u svojoj ponudi ima Minjon kocku od 300 g.

U narednom razdoblju u planu je lansiranje novih okusa Minjon deserata kod svih spomenutih trgovaca, navode iz Pionira.

“U skladu s marketinškim aktivnostima promocije navedenih deserata, u veljači je planirana objava 100-gramskog asortimana deserta Lovely u Konzumu, dok je u Metrou planirana akcijska prodaja 200-gramskog asortimana iste linije deserta”, ističe Milena Zekić, Brand manager.