Modni dvojac ELFS i Jana Vitamini najavili šarenu zimu

Jesenska revija popularnog dizajnerskog dvojca predstavila je razigran dizajn odjeće u pratnji proizvoda iz linije Jana Vitamin – immuno, activity i kolagen beauty

Odlično raspoloženje i mnoštvo pozitivne energije ispratili su jučerašnju reviju Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića, poznatijih jednostavno kao ELFS. Osim živih boja te ženstvenih i lepršavih krojeva, ovo jesensko izdanje popularnog domaćeg modnog brenda bilo je posebno i zbog ukusnog i zdravog pratitelja revije – linije proizvoda Jana Vitamin.

Svojim bogatstvom vitamina, okusa i boja ova linija odlično se uklopila u razigrani svijet ELFSa.

Na samom ulazu u Jana Vitamin korner brojne posjetitelje, među kojima su se našle domaće zvijezde Jelena Rozga, Lejla Filipović, Martina Felja, Renata Sopek, Ivana Mišerić, Antonija Stupar Jurkin, Ecija Ivušić, Damir Kedžo, Hana Hadžiavdagić Tabaković, Jelena Perić, Igor Barberić i mnogi drugi, dočekale su jarko žute, crvene i ružičaste bočice Jane vitamin immuno, Jane vitamin activity i Jane kolagen beauty.
Naravno, osim atraktivnih bočica, ova tri omiljena napitka sa sobom donose brojne benefite za zdravlje i lijep izgled, a jednako kao i ELFS kreacije, mogu se kombinirati u svako doba dana i za sve prilike.

Jana vitamin activity okusa jabuke i maline odlična je u svako doba godine, a mnogi će njene blagodati otkriti upravo u ovo jesensko doba kada je čest osjećaj uspavanosti i tromosti. Skupina B vitamina i magnezij u njenom sastavu nezamjenjivi su u proizvodnji energije te smanjenju osjećaja umora i iscrpljenosti.

Ukoliko se istovremeno želi ojačati imunitet i pripremiti ga za nadolazeće hladnije dane, rješenje se nalazi u okusu limuna Jane vitamin immuno. Ova kombinacija vitamina B i C te cinka uspješno doprinosi normalnom održavanju funkcija imunološkog sustava i očuvanju DNK.

Pored zdravlja, neophodno je očuvati ljepotu, ali i njegovati kožu u svako doba godine te je na raspolaganju Jana kolagen beauty okusa ruže. Jana s dodatkom kolagena Verisol i vitamina C, koji u toj kombinaciji pomažu u odgađanju znakova starenja i poboljšavaju elastičnost i čvrstoću kože.

Mladost, ljepota i veselo šarenilo boja na ELFS reviji pokazali su se kao odlični partneri bogatstvu okusa i vitamina Jane Vitamin. Uz ovu kombinaciju nadolazeći dani garantiraju šarenu zimu i pregršt novih uzbuđenja.