Morana Đurčević Musa vodit će komunikacije HGK

Morana Đurčević Musa diplomirana je novinarka s gotovo 15 godina iskustva u novinarstvu, marketingu, komunikacijama i odnosima s javnošću

Morana Đurčević Musa nova je voditeljica Samostalne službe za komunikacije i odnose s javnošću Hrvatske gospodarske komore.
Na svojoj novoj poziciji Morana Đurčević Musa će stručnost i iskustvo koje je stekla dugogodišnjim radom u novinarstvu te komunikacijama iskoristiti za snažniju promociju hrvatskog gospodarstva kroz aktivnosti Hrvatske gospodarske komore, kao i za osnaživanje suradnje između HGK, njezinih članica i ostalih dionika.

“Velika je čast, ali i izazov, preuzeti upravljanje komunikacijama institucije koja ima tradiciju dugu skoro 170 godina. Posebnu to težinu ima u trenutku u kojem se gospodarstvo već duže od godine dana bori s posljedicama globalne pandemije, a sama HGK prolazi kroz transformaciju. Stoga ću sva svoja iskustva stečena u dosadašnjem radu, ali i iskustva kolega koji već dugi niz godina svoju karijeru grade unutar Službe HGK, iskoristiti kako bismo zajednički odgovorili svim izazovima koji su pred nama te nastavili graditi pozitivno i poticajno poslovno okruženje za naše članice, kroz zagovaranje njihovih interesa te promociju na domaćem i stranim tržištima, što će biti od posebne važnosti u postpandemijskom periodu”, poručila je Morana Đurčević Musa.

Morana Đurčević Musa diplomirana je novinarka s gotovo 15 godina iskustva u novinarstvu, marketingu, komunikacijama i odnosima s javnošću. Nakon što je dvije godine radila kao novinarka u Večernjem listu, krajem 2009. preuzela je poziciju glasnogovornice GNK Dinamo, gdje je bila odgovorna za upravljanje reputacijom kluba te medijsku organizaciju najznačajnijih nogometnih događanja. Agencijsko iskustvo punih pet godina stjecala je u agenciji Komunikacijski laboratorij, gdje je radila na osmišljavanju i provedbi komunikacijskih kampanji za klijente iz različitih industrija, dok je posljednje dvije i pol godine obnašala funkciju Stručnjakinje za korporativne komunikacije u Hrvatskom Telekomu, gdje je bila odgovorna za interne komunikacije unutar korporacije.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakŠto je to Macerat 13 Lautus i protiv čega se uspješno bori?
Sljedeći članakNovi Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima donosi pravnu sigurnost